Storbyer & Strande i Asien

Fra DKK 8.432,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Bookinggebyrer
  • ISIC-kort
Denne fede rundrejse tager dig til nogle af Asiens absolutte højdepunkter. Nyd storbylivet i Bangkok, Kuala Lumpur og Singapore, og ram strandene i Phuket, Sri Lanka og bounty-paradiset, Maldiverne.

Flyrute:

København – Dubai - Bangkok // Phuket - Kuala Lumpur // Singapore - Colombo (Sri Lanka) – Malé (Maldiverne) – København

// = rejs alene eller som en del af en tur.

Husk på at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem, der er nævnt, er det naturligvis muligt. Du kan altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. De elsker at designe rejser, og de giver dig fantastiske rejseråd med på vejen. 

Du kan også designe din rejse ved hjælp af vores ruteplanlægger.

Billedgalleri fra ruten

Dubai

Start rejsen med et stop i magiske Dubai, hvor du kan besøge verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Du kan også besøge et af de mange, mange shoppingcentre eller rid på kamel eller tage en buggy-tur i ørkenen.

Bangkok

Gode gamle Bangkok. En klassiker blandt backpackere. Ankom uden stress med en ankomstpakke, så kan du koncentrere dig om aktiviteterne i byen. Og tro os, der er mange. Lær byen at kende enten på cykel eller til vands, og sørg for at bruge i hvert fald en enkelt aften på den vanvittige Khao San Road. Du kommer nemt videre fra Bangkok, hvis du f.eks. vil dykke på Koh Tao eller trekke i Chiang Mai

Phuket

Phuket er meget andet end gamle turister og overfyldte barer. Her kan du også vælge at besøge nationalparker i Khao Sok eller tage på et lækkert ø-hop blandt de små perler i Andamanerhavet.

Kuala Lumpur

Malaysias hovedstad er, ud over at være en fed backpackerby, et fantastisk udgangspunkt, hvis du gerne vil opleve alt det bedste, som landet byder på. Fra Kuala Lumpur kan du nemt komme til bountyøerne, Langkawi og Perhentian Islands, oppe nordpå eller rejse mod Borneo, og få en naturoplevelse ud over det sædvanlige. 

Singapore

I Singapore er alt rent og pænt, og det er svært ikke at holde af byen. Snup en drink i områderne omkring floden, Clark Quay og Boat Quay. Tag en tur i the Singapore Flyer og nyd udsigten over Formel 1-banen og havnen.  

Colombo

Sørg for at sætte tid nok af i Sri Lanka, for her er der virkelig mange ting at opleve. Naturen er helt spektakulær, dyrelivet er fantastisk, og hvis du er til surfing, så er du kommet til det rigtige sted! Du kan også arbejde frivilligt, hvis du gerne vil give lidt tilbage til lokalsamfundet i dette fantastiske land.

Malé

Sidst, men så absolut ikke mindst, er Maldiverne. Velkommen i paradis! Her får du dine vildeste bountydrømme opfyldt. Brug dagene på de kridhvide sandstrande, tag ud og dykke, dyrk lidt yoga eller hvad med det vildeste ø-hop mellem de skønneste øer, du måske nogensinde kommer til at opleve?

Få hjælp til din rejse

Hvis du er blevet inspireret af denne rute, og gerne vil høre mere, så kontakt en af vores rejsekonsulenter ved at skrive en mail. Husk, at ruten blot er til inspiration, så hvis du gerne vil tilføje eller fjerne nogle destinationer, så klarer vi naturligvis også den!

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Hvad hvis jeg gerne vil ændre min billet?
Du er velkommen til at sende os en ændringsforespørgsel, hvis du vil ændre enten datoer eller rute. Mulighederne herfor er altid afhængige af ledigheden hos flyselskabet, og kan derfor ikke garanteres.

Jeg vil gerne høre mere!
Skriv til os
Kontakt