Jorden rundt: Syd- & Mellemamerika

Rundrejse i Sydamerika med KILROY
Fra DKK 10.340,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Booking gebyr
  • ISIC kort
Mañana mañana! Ja, det er naturligvis Latinamerika vi snakker om. Første stop på jordomrejsen er i smukke Buenos Aires. Herfra oplever du bl.a. Bolivia og den klassiske must-do Inkarute til Machu Picchu i Peru. Tag til Centralamerika og lær at surfe i Costa Rica inden du slutter din rejse på strandene i Belize og Mexico.

Flyrute:

KBH – Buenos Aires // La Paz – Lima – San Jose – Guatemala // Cancun – KBH


// = rejs alene eller som en del af en adventuretur

Husk på, at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem der er nævnt, foreslår vi, at du benytter dig af vores jorden rundt ruteplanlægger. Du kan også altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. Vi elsker at designe rejser og giver dig fede rejseråd med på vejen.

Billedgalleri: Rejs jorden rundt: Syd- & Mellemamerika

 

1. Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires er en farverig og energisk by med et twist af europæisk stemning. Tag et sprogkursus i spansk i Buenos Aires og gør det nemmere på din videre rejse rundt i Sydamerika. Du kan også tage på adventure tur og besøge de lokale 'barrios' og møde argentiske cowboys. KILROY tilbyder desuden frivilligt arbejde i Argentina.

2. La Paz, Bolivia

La Paz er den højeste hovedstad i verden og ligger i en højde af 3650 meter. La Paz og Bolivia har ubeskriveligt smuk natur. Tag til saltørkenen og oplev følelsen af uendelighed. Mød de lokale og tag på adventurerejse i smukke Bolivia.

3. Lima, Peru

Lima ligger smukt på kysten og er en fantastisk startdestination hvis du gerne vil lære mere om indianerne i Peru og se kontrasten mellem rig og fattig. Deltag i frivilligt arbejde i Peru og hvis du er ekstra eventyrlysten kan du hoppe på en flodbåd og cruise ind i Amazonas

4. San Jose, Costa Rica

Costa Rica er et af de bedste lande at backpacke i. Se vulkaner, regnskove og vandfald, tag på surfkursus og slap af på de flotte strande. Du kan også komme tæt på de lokale som frivillig i Costa Rica, tage på surfcamp, dykke eller tage et kursus i spansk. Costa Rica har det hele!

5. Guatemala City, Guatemala

I Guatemala kommer eventyret i mange former og farver. Udforsk den gamle Maya kultur og pyramiderne, Antigua eller tag på trekking i junglen. Se alle oplevelser i Guatemala her.

6. Cancun, Mexico

Cancun er et fantastisk sted at ende din rejse. Besøg de gamle ruiner i Chichen Itza få timer væk eller nyd solen på strandene inden aften- og nattelivet kalder. For dét skal også udforskes.

Få hjælp til din rejse

Kontakt vores rejsekonsulenter her eller ring til os på 70 15 40 15.

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Få hjælp til din rejse!
Book et møde
Kontakt