Jorden rundt: Sydamerika

Rejs Sydamerika rundt med KILROY
Fra DKK 12.395,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Booking gebyr
  • ISIC kort
Det er tid til samba! Rio bliver din bedste start på dit eventyr i Latinamerika og herfra fortstætter du i bus og rejser sydpå til Argentina og Buenos Aires for at lære det smukke spanske sprog. Din rejse forstsætter ind i Peru og til det uimodståelige Inkarige og junglen. Du slutter af på de smukke Galapagos øer og får én på opleveren med natur og wildlife!

Flyrute:

København – Rio de Janeiro // Buenos Aires - Lima // Cuzco – Quito – København


// = rejs alene eller som en del af en tur

Husk på, at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem der er nævnt, vil vi med glæde opfylde dine ønsker. Vores rejsekonsulenter kan få alle rejsedrømme til at gå i opfyldelse og de har selv flere jordomrejser bag sig. Kontakt KILROYs rejsekonsulenter på 70 15 40 15, book et møde hos os eller send os en email.

Der er også mulighed for at designe din egen rejse ved hjælp af vores ruteplanlægger

Biledgalleri: Sydamerika rundt

 

1. Rio de Janeiro, Brasilien

Velkommen til Sydamerika og velkommen til Rio! Start dit eventyr i sambaens hjemland Brasilien. Tag turen op til Sukkertoppen, tag undervisning i samba eller besøg de lokale favelas på en guided tur. Se alle oplevelser i Brasilien.

2. Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires er en farverig og energisk by med et twist af europæisk stemning. Tag et sprogkursus i spansk i Buenos Aires og gør det nemmere på din videre rejse rundt i Sydamerika. Du kan også tage på adventure tur i Argentina og besøge de lokale 'barrios' og møde argentiske cowboys. KILROY tilbyder desuden frivilligt arbejde i Argentina.

3. Lima, Peru

Lima ligger smukt på kysten og er en fantastisk startdestination hvis du gerne vil lære mere om indianerne i Peru og se kontrasten mellem rig og fattig. Deltag i frivilligt arbejde i Peru og hvis du er ekstra eventyrlysten kan du hoppe på en flodbåd og cruise ind i Amazonas

4. Cuzco, Peru

Tag på dit livs trek til inkastien og til Machu Picchu. Vær sikker på at du har nok dage til at udforske de flotte små gader og møde andre backpackere der befinder sig i byen, og når du har fået nok, kan du tage ind i Amazonas junglen.

5. Quito, Ecuador

Ecuador har en masse at tilbyde, men de fleste backpackere tager hurtigt videre for at opleve de smukke Galapagos øer. Hvis du nogensinde skulle blive træt af at hænge ud med 100 år gamle skildpadder kan du tage ind i junglen og hænge ud med papegøjer og piranhas i stedet for.

Få hjælp til din rejse

Vil du have hjælp til din egen rejse? Kontakt vores rejsekonsulenter her eller ring til os på 70 15 40 15.

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Få hjælp til din rejse!
Book et møde

  

Kontakt