The Ozzie Way

The Ozzie Way
Fra DKK 11.495,-Pr. voksen

Inkluderer

  • ✈️ Inkluderer alle lufthavnsskatter
  • ✈️ Gyldig i 12 måneder
  • ✈️ ISIC-kort
  • ✈️ Alle bookinggebyrer
Den ultimative rute, hvis du gerne vil opleve Australien samt nogle af de fedeste højdepunkter i Asien. Med denne vilde Emirates-rute får du mulighed for at besøge både Thailand, Indonesien, Singapore og Dubai samtidig med at der venter et fedt eventyr Down Under.

Nyd et par lækre stop i Dubai, på Bali og i Singapore før du ankommer til Australien. Hvis du har længere tid til rådighed, er det oplagt at rejse lidt rundt i både Indonesien eller Malaysia med udgangspunkt i Singapore. Efter et par tropiske afstikkere er du klar til at opleve Australien!

Efter at have brugt noget tid i og omkring Melbourne og Adelaide, kan du tage på et episk road trip til Sydney, hvor flyet går hjemad igen. Men inden du kommer hjem, får du mulighed for at opleve det bedste af Thailand

Vil du tilføje endnu flere stop til din rute eller opleve endnu mere af Australien? Så skal du flyve med Emirates. De har et kæmpe rutenetværk, der tilbyder massevis af muligheder i både Asien og Australien. Lad os hjælpe dig med at skræddersy ruten, så du får præcis dét, du drømmer om! 

Steder du kommer forbi med denne rute

  • De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)
  • Indonesien 
  • Singapore
  • Australien
  • Thailand

Flyruten:

✈️ Hjem- Dubai - Bali - Singapore - Melbourne - Adelaide // Sydney - Bangkok - Phuket - Dubai - Hjem

// (eller den lyserøde farve) = Rejs på egen hånd.

Australia 12 Apostoles

Tilføj eller ændr destinationer

Husk, at denne rute blot er et forslag til din store rejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end de foreslåede, kan du enten bygge din egen rute her, eller sende os en mail ved at klikke på 'send forespørgsel'. Uanset hvad du vælger, skal vi nok hjælpe dig med at sammensætte din rejse, så du får præcis dét du drømmer om. 

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil blot være andre vilkår, der gælder. Send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Gyldighed
Denne multi stop-billet er gyldig i 12 måneder.

Hvad hvis jeg gerne vil ændre min billet?
Du er velkommen til at sende os en ændringsforespørgsel, hvis du vil ændre enten datoer eller rute. Mulighederne herfor er altid afhængige af ledigheden hos flyselskabet, og kan derfor ikke garanteres.

Kontakt