Ofte stillede spørgsmål - Q&A - Rejser jorden rundt

Rejser jorden rundt - jordomrejse- oftest stillede spørgsmål
Vi ved at du har et hav af spørgsmål om rejser jorden rundt og her giver vi dig svarene på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke svaret her, kan du altid kontakte os.

Hvad er inkluderet i prisen?

Kun flybilletterne, booking gebyret og dit personlige ISIC kort er inkluderet i den anviste pris. Hvis du er interesseret, har vi en masse spændende forslag til adventure ture og aktiviteter på din rejse i form af fx. surf camp, dykning, frivilligt arbejde, trekking og rundrejser der bringer dig under huden på det land du besøger. De anviste priser på vores rejser jorden rundt er per person.

Er overnatning inkluderet i prisen?

Overnatning er ikke inkluderet i den anviste pris. Men vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde et billigt hotel eller hostel eller booke an ankomstpakke til dig, fx. lufthavnstransfer samt 2-3 dages overnatning for at give dig en god start på ferien. Læs mere om ankomstpakker med lufthavnstranfer her.

Hvor lang tid skal jeg rejse i?

Vi foreslår at din jordomrejse skal vare i et par måneder, men gerne længere, dette er for at du får det fulde udbytte af din rejse og hver destination. Vi anbefaler altid at man benytter sig af vores transport- og adventure forslag. Som en tommelfingerregel tager det dig mindst to måneder at komme 'under huden' på det kontinent du besøger, og hvis du besøger flere kontinenter eller regioner på én rejse, kan du selv regne ud, hvor længe du skal forvente at rejse i. Til en jordomrejse der bringer dig til tre kontinenter anbefaler vi at du bruger 4-6 måneder. Læs flere gode råd om rejsetid og planlægning her. 

Kan jeg ændre mine rejseplaner undervejs?

Vi kender godt til, at man gerne vil ændre sine planer undervejs, og netop derfor anbefaler vi, at du køber KILROYs fleksible flybilletter til unge og studerende. Du kan ændre afrejsedatoen på de fleste af denne type billetter, og ændre på din rute så ofte som du vil. Ændring af dato og rute afhænger dog altid af tilgængelighed og du betaler et mindre beløb for at ændre dine billetter. Kontakt vores rejsekonsulenter og lad dem hjælpe dig med at ændre rute og dato. Læs mere om ændring af flybilletter her.

Hvornår skal jeg booke min rejse?

Du kan booke din rejse 10-11 måneder før. For at opnå de bedste priser og bedste fleksibilitet, anbefaler vi, at du ikke booker senere end 4-6 måneder før afrejse. Læs mere om planlægning her. 

"Rejse selv / adventure tur og overland" - hvad betyder det?

I hver rejsebeskrivelse vil du se ordene "rejs selv eller som en del af en tur (overland)". Dette betyder at vi ikke har inkluderet flybilletter til denne del af rejsen, men at vi opfordrer til at man rejser enten som en del af en mindre gruppe, eller selv rejser fx. med et buspas eller i en campervan, for på denne måde at komme tæt på destinationen og den lokale kultur. Hvis du ikke ønsker selv at rejse eller deltage i en adventurerejse på denne strækning, kan du blot kontakte os, og vi vil foreslå en alternativ rejserute. Det er dig der bestemmer og vi hjælper dig. Læs mere om vores ture og aktiviteter på rejsen her.

Er det sikkert at rejse alene?

Der findes en masse mennesker der rejser jorden rundt alene. Vores rundt om jorden rejser er designet til alene-rejsende. De fleste af vores rejsende tager dog af sted med en ven, veninde eller kæreste for at dele de unikke oplevelser. Hvis du vælger at rejse alene og vælger at rejse på en af vores oplevelsesture og adventure ture, får du med garanti nye venner på rejsen, og måske du ender med at rejse videre med en af dem. Læs mere om rejsefæller her.

Forslag til aktiviteter på din rejse jorden rundt

For hver af vores rejser jorden rundt giver vi dig forslag til oplevelser og aktiviteter der kan gøre din rejse endnu federe. Hvis du vil have mere inspiration og personlig vejledning, råder vi dig til at kontakte vores super dygtige rejsekonsulenter. De har rejst stort set over hele verden og elsker at hjælpe andre med at designe drømmerejsen.

Andre spørsgmål?

Hvis du har flere spørgsmål og vil læse mere i vores rejseguide om rejser verden rundt, kan du klikke her.

Lad os hjælpe dig med din drømmerejse
Kontakt en rejsekonsulent

 

Kontakt