På med vandrestøvlerne

Fra DKK 23.722,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Bookinggebyrer
  • ISIC-kort
Her får du den fedeste jordomrejse, hvis du er til trekking. Destinationerne i denne rute er oplagte, hvis du foretrækker, at din rejse foregår med vandrestøvlerne på. Trek op af vulkaner, bjerge og få de vildeste udsigter, når du kommer til toppen!

Flyrute:

København – Kilimanjaro - Kathmandu – Auckland // Christchurch – Buenos Aires // Santiago - Cartagena - Los Angeles // San Francisco - Reykjavik - København

PåMedVandrestøvlerne

 

// = rejs alene eller som en del af en tur

Husk på at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem, der er nævnt, er det naturligvis muligt. Du kan altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. De elsker at designe rejser, og de giver dig fantastiske rejseråd med på vejen. 

Du kan også designe din rejse ved hjælp af vores ruteplanlægger.

Billedgalleri fra ruten


Kilimanjaro

Først stop på rundrejsen er Afrikas legendariske, og højeste, bjerg, Kilimanjaro. Du lander i lufthavnen, der ligger godt 1 times kørsel fra foden af bjerget. Du kan vælge mellem flere forskellige trekkingruter, der varierer i både pris og antal dage.

Vi anbefaler: 9 dages trek på Machame-ruten

Kathmandu

Vi peaker tidligt på denne rundrejse. Kathmandu og Nepal er, som du sikkert ved, hjemsted for Himalaya-bjergkæden og verdens højeste bjerg, Mount Everest. Det kribler i benene hos selv den mest erfarne trekker, når der står trek i Himalaya-bjergene på menuen. Glæd dig til at bestige "Stairways to heaven"!

Vi anbefaler: 13 dages vanvittigt trekking-eventyr

Auckland

Så er turen kommet til New Zealands hovedstad Auckland. Byen ligger på Nordøen, der (også) er kendt for sin fantastiske natur. Generelt er New Zealand et af de allersmukkeste lande i verden, og derfor er det oplagt at kaste sig ud i et trekking-eventyr her.

Vi anbefaler: 9 fantastiske dage på Nordøen

Christchurch

Ligesom Nordøen, byder Sydøen i New Zealand på masser af vanvittige naturoplevelser. Glenorchy og Milford Sound i Fiordland er blandt de absolutte højdepunkter. Her må du ikke snyde dig selv for en vandretur i de smukke omgivelser.

Vi anbefaler: 9 dages rundrejse på Sydøen

Buenos Aires

Sydvest for den pulserende hovedstad i Argentina, Buenos Aires, finder du Patagonien, der deles med nabolandet Chile. Et af de smukkeste steder i Sydamerika, hvis du er til trekking. 

Vi anbefaler: 22 dage der tager dig hele vejen til Santiago i Chile!

Santiago

Selvom du flyver til Santiago i Chile, er det mest oplagte sted at trekke Torres del Plaine i den sydlige del af Patagonien. Torres del Plaine er beliggende på den chilenske del af Patagonien, og er især kendt for det populære W-trek.

Vi anbefaler: 6 dages formidabelt W-trek i Chile

Cartagena

Ikke langt fra den gamle colombianske kolonistad, Cartagena, ligger Santa Marta. Det er herfra de fleste Lost City-treks begynder. Trekket tager dig dybt ind i den Colombianske jungle, hvor du kommer forbi livlige floder og små landsbyer inden du ender i The Lost City.

Vi anbefaler: 5 dages jungletrek til The Lost City 

Los Angeles

The City of Angels! Los Angeles er meget andet end kendistræf, Beverly Hills og fantastiske strandpromenader som Santa Monica og Malibu. Du kan tage på nogle fede treks i baghaven af Los Angeles som f.eks. Runyon Canyon Loop samt Griffith Park Trail, hvor du kan komme forbi Hollywood-skiltet.

Vi anbefaler: 13 dages crazy rundrejse fra LA til San Francisco

San Francisco

Ligesom med L.A., så har San Francisco masser at byde på i baghaven af byen, hvis du er til trekking. Berry Creek Falls, Tennesse Valley Trail og en tur til Mount Tamalpais State Park er blandt de mest populære.

Reykjavik

Inden turen går hjem, står den på trekking i Island. Et af de få stedet på jorden, der minder mere om en science fiction-film end virkelighed. Kom forbi de mange varme kilder, oplev de fantastiske gejsere og besøg både aktive og tidligere aktive vulkaner.

Vi anbefaler: 8 dages eventyrtrek i Island 

Få hjælp til din rejse

Hvis du er blevet inspireret af denne rute, og gerne vil høre mere, så kontakt en af vores rejsekonsulenter ved at skrive en mail. Husk, at ruten blot er til inspiration, så hvis du gerne vil tilføje eller fjerne nogle destinationer, så klarer vi naturligvis også den!

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Jeg vil gerne høre mere!
Skriv til os
Kontakt