Surf's up!

Surfing i Sri Lanka
Fra DKK 15.272,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Bookinggebyrer
  • ISIC-kort
Vi ved det! Du elsker at surfe. Derfor har vi lavet den fedeste jordomrejse til dig, der bare elsker at bruge tiden på vandet, mens du jagter den perfekte bølge. På denne rejse får du muligheden for at lære at surfe som en pro, inden du vender hjem igen!

Flyrute:

København – Colombo - Singapore – Bali – Brisbane // Sydney - Los Angeles - København

SurfsUp

// = rejs alene eller som en del af en tur

Husk på at denne Jordomrejse kun er et forslag til din drømmerejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem, der er nævnt, er det naturligvis muligt. Du kan altid få personlig hjælp og vedledning til at designe din rejse ved at kontakte vores rejsekonsulenter. De elsker at designe rejser, og de giver dig fantastiske rejseråd med på vejen. 

Du kan også designe din rejse ved hjælp af vores ruteplanlægger.

Billedgalleri fra ruten


Colombo

Dit første stop på den store surfer-rejse er Colombo i Sri Lanka. Nyd et par dage i storbyen, inden du bevæger dig mod en af ø-nationens mange fantastiske surferstrande. Nogle af de bedste steder at surfe i Sri Lanka er på syd og sydvestkysten.

Vi anbefaler: 8 dage i den fedeste surfcamp i Ahangama

Singapore

Snup et kort ophold i Singapore, inden du igen skal bruge tiden på havet! Her kan du gå på opdagelse i de mange charmerende bydele som f.eks. Chinatown. Hvis du er til shopping, findes der er utallige shoppingcentre i byen.

Bali

Et af de bedste steder at surfe er på den indonesiske ø, Bali. Her finder du helt forrygende surfspots og lækker mad. Generelt er Bali et godt sted til surfing året rundt. På vetkysten får du dog de bedste betingelser mellem april og november, mens du på østkysten får de bedste bølger mellem november og marts.

Vi anbefaler: 8 dages ø-hop og surfing i tropiske omgivelser

Brisbane

Brisbane er kendt for at være ét af de allerbedste steder i Australien, hvis du gerne vil surfe. Her får du de bedste bølger, uanset hvilket niveau du er på. Tag evt. på en tur fra Brisbane til Sydney, hvor dit næste eventyr venter.

Vi anbefaler: 5 dages surfeventyr fra Brisbane til Sydney

Sydney

Australien er fyldt med fede surfspots, og eftersom du finder mere end 100 strande i Sydney og omegn, skal du nok få mulighed for at kaste dig ud i bølgerne her! Du kan både surfe på strandene i byen, eller tage på surfture til mindre steder op langs den australske østkyst. 

Vi anbefaler: 5 uforglemmelige dage ved det hemmelige Spot X!

Los Angeles

Sidst men ikke mindst, L.A.! Det er det perfekte sted, hvis du er til surfing og fede fester. Brug dagtimerne på Venice Beach, Malibu Beach og Manhattan Bech i selskab med din bedste ven på denne rejse, dit surfbræt. Aftentimerne kan du passende bruge på drinks i West Hollywood eller Long Beach. 

Vi anbefaler: Det fedeste 8-dages road trip efter de bedste surfspots i Californien!

Få hjælp til din rejse

Hvis du er blevet inspireret af denne rute, og gerne vil høre mere, så kontakt en af vores rejsekonsulenter ved at skrive en mail. Husk, at ruten blot er til inspiration, så hvis du gerne vil tilføje eller fjerne nogle destinationer, så klarer vi naturligvis også den!

Vilkår
Denne billet kan bookes af studerende op til 33 år samt unge op til 25 år. Bare rolig, hvis du hverken er studerende eller under 25 år, kan du stadig godt booke ruten. Der vil dog muligvis være en mindre prisforskel. Ring eller send os en mail, hvis du vil høre mere om ruten.

Jeg vil gerne høre mere!
Skriv til os
Kontakt