Jorden Rundt: Ved regnbuens ende

Jorden Rundt - Pride edition
Fra DKK 23.301,-Pr. voksen

Inkluderer

  • Flybilletter
  • Alle bookinggebyrer
KILROY giver dig her en jorden rundt-tur med et helt specielt tema. Inspirereret af Pride-festivalen, har vi sammensat en jorden rundt-rute, der består af homo-venlige destinationer. Men uanset præferencer, kan vi godt garantere dig, at du vil elske denne rejse. Du kommer forbi både USA, Thailand, Australien og Brasilien.

Flyrute:


København - Bangkok - Sydney - Los Angeles - Miami - Rio de Janeiro - New York - København

Pride Map

Denne jordomrejse er blot et forslag til din drømmerejse jorden rundt. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end dem, der er nævnt, foreslår vi, at du kontakter vores rejsekonsulenter. Du kan også benytte dig af vores jorden rundt ruteplanlægger.

Bangkok - Stedet hvor der er plads til alleJordomrejse | Rejser til Bangkok
Dit første stop på rejsen er Bangkok. Asiater er generelt meget imødekommende og inkluderende, og med byens mange oplevelsesmuligheder, så bliver du ikke skuffet over Bangkok. Oplev f.eks. byen til vands eller tag med på en 'creepy' tur bagom det normale Bangkok - denne tur er ikke for sarte sjæle.

Sydney og Mardi Gras FestivalenJordomrejse | Rejser til Sydney
Sydney hoster hvert år et af verdens største LGBT-events, Mardi Gras Festivalen (der finder sted i starten af marts), og byen er kendt for sin meget afslappede og tolerante atmosfære. Her er der plads til alle, og du kan f.eks. nyde smukke Bondi Beach, tage på havnerundfart eller besøge en af de mange flotte parker. 

Los Angeles - og det charmerende West Hollywood

Jordomrejse | Rejser til Los Angeles
Los Angeles er byen, hvor drømme bliver til virkelighed. Byen er generelt meget homo-venlig, men vi kan især anbefale området West Hollywood, hvor du finder utallige af barer, restauranter og gå-i-byen-steder - og i øvrigt er et hotspot for kendisser. Tjek hvad du ellers kan opleve i Los Angeles her.

Miami - Og det farverige Ocean Drive

Rejser til Miami - Jordomrejse
South Beach i Miami har strand, barer og sol - what's not to like? Byen tiltrækker masser af homoseksuelle turister især pga. Miamis brogede og inkluderende befolkning, de smukke strande og mange barer. Tag en tur langs den smukke og verdenskendte Ocean Drive.

Rio de Janeiro - Speedos og Ipanema Beach

Jordomrejser - Rejser til Rio
Rio de Janeiro er meget imødekommende, og især stemningen på Ipanema Beach er fantastisk. Her er der masser af mennesker i alle farver og former, og alle føler sig velkomne. Hvis du har mulighed for at planlægge det sådan, at du kommer forbi Rio, når der er karneval, så får du dig en oplevelse for livet.

New York - Hvor det hele startede

Rejser til New York | jordomrejser
Det var i New York i slut 60'erne, at hele Pride-bevægelsen opstod. Christopher Street bliver ofte anset som symbolet på homo-miljøet. New York byder på utallige af oplevelser og muligheder, og når du først er landet i byen, får du lyst til at blive for altid. Et klassisk backpackerstop, når jordomrejsen går over Nordamerika. 

Få hjælp til at skræddersy din drømmerejse
Har du fået lyst til en jordomrejse, men har andre destinationer i tankerne, så skriv til os eller ring på +45 70 15 40 15 - så arrangerer vi et møde, hvor du kan sammensætte din helt egen drømmerejse.

Skal du på jordomrejse?
Skriv til os
Kontakt