Flybilletter til unge og studerende

Billige flybilletter til studerende og unge

Billige flybilletter til studerende og unge

For unge op til 30 år, samt alle studerende, har vi billige flybilletter med de største internationale flyselskaber. Disse flybilletter er et must for studerende som rejser ud i verden og som har brug for fleksibilitet under deres rejse. Ungdoms- og studiebilletter er billige, fleksible og ideelle til lange rejser og studier eller praktikophold i udlandet.

Og vigtigst af alt er flybilletter til unge og studerende ofte billigere end normale flybilletter med de samme betingelser og fordele. Ungdoms- og studiebilletter indeholder flere kombinationsmuligheder i forhold til normale flybilletter, der ofte er underlagt strenge regler og restriktioner.

Her er fordelene ved ungdoms- og studiebilletter:


✈️ Gyldige i 12 måneder eller endda længere
✈️ Fleksibilitet - mulighed for at ændre dine rejsedatoer, både før rejsen og undervejs
✈️ Billige eller gratis mellemlandinger undervejs på rejsen
✈️ Billigere enkeltbilletter ift. normale billetter
✈️ Avancerede kombinationsmuligheder i forbindelse med envejsrejser

Vil du selv booke eller skal vi hjælpe dig?

Mange af KILROY's ungdoms- og studiebilletter kan bookes online. For rejser jorden rundt, kombinationsbilletter, sabbatårsrejser, studier i udlandet og praktik i udlandet m.m., skal du altid kontakte vores rejseeksperter, da de har adgang til langt mere avancerede bookingsystemer, end hvad du selv kan finde på nettet.

Vil du lave din egen studiebillet?

Vil du lave din egen studiebillet?
Hvis du hellere vil bygge din egen studiebillet, kan du booke et uforpligtende møde med en af vores rejsekonsulenter, som kan hjælpe med at skræddersy lige netop din drømmerejse. Du kan også designe din egen rute!
Design din egen rute Book et møde

 

Vil du mellemlande og opleve mere? Gratis stop-over

En mellemlanding handler for mange bare om at fordrive tiden i en lufthavn mens man venter på sit næste fly. Men faktisk kan du, afhængig af billetten og flyselskabet, ofte forlænge din mellemlanding (med flere dage eller uger) gratis eller mod et mindre beløb. Populære mellemlandinger inkluderer destinationer som f.eks.: DohaBangkok, Hong Kong, DubaiSingapore, Miami og New York. Forlængede mellemlandinger kan ikke bookes online som en del af din flybillet, så kontakt venligst en rejsekonsulent hos KILROY.

Flere muligheder med ISIC

With an ISIC you get access to youth & student ticketsMed et ISIC studiekort (International Student Identity Card) får du mulighed for at købe KILROYs fleksible ungdoms- og studiebilletter samt flybilletter jorden rundt. Derudover giver ISIC studiekortet dig et utal af fordele og studierabatter over hele verden.

Kontakt