Billige flybilletter

Søg flyrejser

Vælg billettype

Hvis du har brug for flere strækninger på din rejse, anbefaler vi, at du kontakter vores rejseeksperter i vores butikker. De kan hjælpe dig med at stykke den helt perfekte rejse sammen.  

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søg
KILROY sammenligner flypriser fra alle de større flyselskaber for at kunne tilbyde dig de billigste flybilletter. Vi er også specialister i fleksible flybilletter til studerende og backpackere i alle aldre. Book en billig flybillet online eller spørg vores rejseeksperter.

Billige flybilletter for alle

Standard flybilletter er gyldige for alle, der har brug for en retur- eller enkeltbillet. Billige standardbilletter kan findes hos KILROY, hvor vores online bookingsystem er forbundet til alle de større flyselskaber i verden og opdateres dagligt. Derved kan vi give dig de bedste tilbud på flyrejser og sikre, at du kommer afsted til din drømmedestination. Nedenfor kan du hente inspiration i følgende typer af billige flybilletter:

✈️ Ungdoms- og studiebilletter

✈️ Jorden Rundt-rejser

✈️ Temarejser

✈️ Jorden Rundt med andre unge danskere

Billige billetter til unge og studerende (KILROY billetter)

KILROYs ungdoms- og studiebilletter er fleksible og passer til dig, der vil have friheden til at ændre dine billetter. Det er som regel muligt at ændre rejseplanen - både før og under din rejse. Denne type billet er for unge under 30 år og alle studerende. Du skal være i besiddelse af et ISIC eller IYTC kort for at købe denne type ungdomsbillet.

Læs mere ungdoms- og studiebilletter


Rejser jorden rundt, sabbatår og helårsbilletter

KILROY er især specialister i flybilletter jorden rundt og flybilletter til unge, backpackere, studerende og sabbatårs rejser. I modsætning til almindelige returbilletter, er rejser jorden rundt sammensat af flere enkeltbilletter fra adskillige flyselskaber. Der findes bogstavelig talt flere hundrede ruter at vælge imellem, der enten går jorden rundt eller koncentrerer sig om enkelte kontinenter.

Se vores jorden rundt-billetter her


Vil du rejse Jorden Rundt med andre unge?

Har du mere lyst til at rejse jorden rundt med andre unge? Så arrangerer vi et par årlige store Jorden Rundt-rejser med unge danskere mellem 18 og 34 år. I er op til 10 personer på rejsen, der bliver sammensat af en af vores jorden rundt-specialister.

Se vores aktuelle rejser

 
Temarejser

Hvis du er på jagt efter specifikke aktiviteter, og f.eks. drømmer om at surfe på hele din jordomrejse, så kan du tjekke denne liste over rejser indenfor specifikke temaer ud.

Se vores temarejser


Mellemlandinger og gratis stop-over

En mellemlanding handler oftest bare om at fordrive tiden i en lufthavn. Men tit kan du, afhængig af billetten og flyselskabet, ofte forlænge din mellemlanding med flere dage uden de store omkostninger. Populære mellemlandinger kunne være ThailandHong KongSingaporeMiami og New York

Hvis du vil vide mere ...

Til dig som skal ud på en længerevarende jorden rundt rejse eller backpackerrejse, for eksempel ifm. med et sabbatår, har vi lavet en detaljeret rejseguide med svar på langt de fleste praktiske spørgsmål.

Har du spørgsmål?
Kontakt en rejsekonsulent
Kontakt