Ny webserie: In Search Of

Vores nye webserie, In Search Of, viser tre unge, eventyrlystne og talentfulde menneskers rejse, fra deres hjemland i jagten på deres helt egen personlige "hellige gral". Fra Johannesburg til Kathmandu og Nanjing, guider vi dem i retning af de mest uforventede steder, indtil de til sidst finder præcis dét, som de søger efter!

Som In Search Of-serien viser, så er dét at rejse meget mere end blot at forlade hjemmet. At rejse er en givende oplevelse, som giver os muligheden for at forfølge vores lidenskab og blive inspirereret af de mennesker, vi møder på rejsen samt stederne vi ser undervejs. At rejse er en måde at lære og forstå forskellige kulturer. Vi tror på, at disse elementer kan udgøre en forskel og bidrage til noget godt. At rejse kan ændre mindset og give os et nyt syn på verden. 

In search of: Pantsula

In search of: Pantsula
Følg den norske dancer, Mariama, på hendes rejse til Johannesburg, hvor hun udforsker Sydafrikas autentiske musik- og dansekultur, Pantsula.
Se afsnittene her

In search of: Kinesiske smagsoplevelser

In search of: Kinesiske smagsoplevelser
Den danske kok, Rasmus Jonasson, kan lave fantastisk mad, der ville imponere selv de hårdeste kritikkere, men kan han følge med de lokale kokke i Kina? Find ud af det her!
Se afsnittene her

In search of: Skating på kanten af Himalaya

In search of: Skating på kanten af Himalaya
Følg den professionelle hollandske skater, Douwe Macare, i jagten på den spirende skatekultur for foden af Himalayabjergene i Nepal. Tag med på hans rejse her!
Se afsnittene her

 

Hvad KILROY gør

In search of-serien illustrerer hvad vi hos KILROY gør hver eneste dag. Vi ved at vores rejsende er på jagt efter det extraordinære og unikke, og ved at kombinere vores viden med de rejsendes drømme, kan vi skræddersy de mest uforglemmelige rejser og oplevelser for eventyrlystne unge.

Det er underordnet, om din passion eller dit talent er surfing, dans, mode, mad, natur, fotografering, dyreliv eller frivilligt arbejde. Vores ekspertise består i at identificere, hvad du er på jagt efter og guide dig i den rigtige retning. Du kan læse mere om hvad vi gør, og hvordan vi kan hjælpe dig her.

Kontakt