In Search Of: Skating på kanten af Himalaya

"Det bedste i verden er at tage sin passion med sig til et nyt land og dele ud af den". Det mener Douwe Macare, den professionalle hollandske skater. Og det er præcis dét, han gør, når han i disse episoder af 'In Search Of' rejser til Nepal i jagten på landets hastigt voksende skatekultur. Se hans episke rejse her!

Douwe Macare er en professionel skater fra Amsterdam. Han har konkurreret siden han var 13 år gammel, og er meget bekendt med skatekulturen både fra sit hjemland og internationalt. På trods af hans mange succéser og oplevelser i skateverdenen, ved han meget lidt om den voksende skatekultur i Nepal. Følg hans rejse til Nepal i jagten på at lære mere om den voksende kultur for foden af Himalaya.

Om Nepal's skatekultur

Skatekulturen i Nepal er relativt ny, og det er først i de senere år, at det nepalesiske skatemiljø er rigtig blomstret og har fået dedikerede skateparker. Efter det tragiske jordskælv i 2015, der i øvrigt er det værste jordskælv i landet i 80 år, har flere af det internationale skatemiljøs frontløbere rejst til Nepal og hjulpet de lokale ildsjæle som bl.a Ujwol Dangol i Kathmandu og Ram Koirala i Pokhara med at bygge nogle ordentlige skateparker. 

I dag fungerer disse skateparker som et sikkert værested for de nepalesiske børn, der i stedet for at hænge ud på gaden, har et trygt sted at være, og hvor de kan dele deres passion med hinanden. Som Douwe forklarer i videoen, er skateparkerne blevet som et andet hjem for mange af børnene. 

Oplev Nepal

Nepal er, af mange gode grunde, den destination, som backpackere altid drømmer om at komme tilbage til. Måske er det på grund af de majæstiske omgivelser båret frem af Himalayabjergene og de fantastiske trekkingmuligheder. Det kan også være den fængslende by Kathmandu med de mange UNESCO fredsbevarede steder, der med sin fantastiske historie og kultur tryllebinder de rejsende. Eller måske er det de små landsbyer og den helt specielle atmosfære, der er med til at give Nepal sin charme. Uanset hvad, er vi sikre på, at du forelsker dig i Nepal, ligesom så mange andre har gjort før dig. Glæd dig til at opleve Nepal!

Hvad KILROY gør

Vi er eksperter i at skræddersy spændende og unikke rejser fuld af oplevelser og personlig udvikling. Vi har et bredt kendskab, og ved at kombinere vores viden med dine rejsedrømme, kan vi skræddersy den mest uforglemmelige rejse og oplevelse til dig. Læs mere om hvad vi gør, og hvordan vi kan hjælpe dig her.

Gå ikke glip af Rasmus' rejse til Nanjing i Kina!
Se episoderne her
Følg Mariamas jagt på Pantsula-kulturen i Sydafrika
Se episoderne her
Kontakt