In search of: Kinesiske smagsoplevelser

Rasmus er en fyr, der ved hvordan man arbejder i et køkken, og han er ekspert, når det kommer til det nordiske køkken. Men, hvis du udfordrer ham til at lave en autentisk Chow Mein, så ville han ikke vide, hvor han skulle begynde. Derfor har vi taget ham med til Kina i jagten på kinesiske smagsoplevelser!

Rasmus Lund er en dansk kok, der tidligere har arbejdet som chefkok på den anerkendte Restaurant Kjobenhavn i hjertet af København. I dag arbejder han med Claus Meyer i New York, hvor han hver eneste dag introducerer det bedste fra det nordiske køkken til både turister og New Yorkere. Rasmus har fuldstændig styr på sit køkken, men i og med han er ekspert i det nordiske køkken, så er de kinesiske kulinariteter fremmede for ham. Han har hørt meget om det autentiske kinesiske køkken, men har aldrig været i Kina. Af den grund, er han ivrig efter at udvide sin madhorisont ved at lære fra de lokale kinesiske gademarkeder. Se Rasmus rejse til Nanjing i Kina i jagten efter kinesiske smagsoplevelser!

Om de kinesiske smagsoplevelser

Kina har en utrolig rig madkultur, hvor hver eneste region i landet har sin egen måde at præsentere maden på. Kina har en af de måske mest fremtrædende madkulturer i verden, hvor der bliver brugt ingredienser, som er så fremmede for os i den vestlige verden, at vi knap kan forestille os at spise det. Som Rasmus forklarer det, så er de kinesiske smagsoplevelser en del af en lang tradition og historie, og flere af de kinesiske retter går faktisk flere tusinde år tilbage i tiden. Forestil dig hvor spændende det er at udforske et køkken, der byder på retter så atypisk fra det vi kender hjemmefra.

Oplev Kina

Kina er en af de ældste civilizationer i verden, hvor historien og traditionerne ligger mange, mange år tilbage. Alligevel, ved at være en af de hurtigst voksende økonomier i verden, er landet både moderne og innovativt. I Kina får du alt fra gigantiske millionbyer som Beijing og Shanghai til små lokale landsbyer omringet af smuk natur. Kina er lige så mangfoldig som det er stort. Der er så mange ting at se og udforske, at du kunne bruge resten af livet på det. Læs alt om Kina her.

Hvad KILROY gør

Vi er eksperter i at skræddersy spændende og unikke rejser fuld af oplevelser og personlig udvikling. Vi har et bredt kendskab, og ved at kombinere vores viden med dine rejsedrømme, kan vi skræddersy den mest uforglemmelige rejse og oplevelse til dig. Læs mere om hvad vi gør, og hvordan vi kan hjælpe dig her.

Følg Douwes jagt på den nepalesiske skatekultur!
Se episoderne her
Følg Mariamas jagt på Pantsula-kulturen i Sydafrika
Se episoderne her
Kontakt