Har du brug for at ændre din billet?

Hvis du ønsker at ændre din flybillet, er du velkommen til at sende os en ændringsforespørgsel. Processen er efterfølgende således:

  • Udfyld formularen nedenfor og send din ændringsanmodning til os.
  • Vi sender dig en e-mail indenfor 24 timer, hvor vi oplyser om det er muligt at ændre din billet og hvad det vil koste. Ændringsgebyrer kan ses i betingelserne nederst på siden.
  • Du bestemmer selv, om du ønsker at gå videre med ændringen eller om du ønsker at beholde din originale rejseplan. Hvis du ønsker at gå videre med ændringen, bekræfter du dette via den e-mail, vi sender til dig.

Vigtig information

KILROY ændrer billetterne efter de gældende regler fastsat af flyselskaberne. Mange billetter kan ændres, men desværre er nogle billetter ikke mulige at ændre. En lav billetpris indebærer ofte mindre fleksibilitet.

Det er muligt at ændre rejsedage på mange billetter, og ofte kan du endda ændre ruten også. ALLE billetændringer forudsætter dog, at der er ledige pladser på den ønskede afgang. Flyselskaberne kan sagtens kræve et gebyr for ændring af billetten og kræve yderligere betaling for differencen på flyruten i forbindelse med ændringen. Disse gebyrer vil KILROY lægge oven i gebyret fra KILROY selv.

Vores kundeservice

Vores kundeservice er beliggende i Danmark, hvor vores kundeserviceteam sidder klar til at hjælpe dig på dansk eller på engelsk. Vi råder dig til at kontakte os senest 72 timer før du skal rejse, for at vi kan nå at hjælpe dig.

Vi forsøger altid at svare tilbage på din henvendelse så hurtig som muligt og normalt indenfor 24 timer. Skulle din sag være hastende (under 72 timer til rejse), så beder vi dig om at ringe til os på +45 33 48 07 75 og have klar din KILROY reservations kode på 6 bogstaver.

Vi er tilgængelige på følgende tidspunkter:
Mandag-Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag-Søndag: 10:00 - 18:00

Helligdage:
Vi har lukket på følgende danske helligdage:

01jan18 / 25mar18 / 29mar18 / 30mar18 / 01apr18 / 02apr18 / 27apr18 / 10maj18 / 20maj18 / 21maj18 / 05jun18 / 24dec18 / 25dec18 / 26dec18 / 31dec18

Vær omærksom på, at du blot skal udfylde nedenstående formular for at ændre din billet. Ændringen er ikke gennemført før du får en e-mail med bekræftelse herpå.

Dine detaljer

Passager 1

 

 

Dine billetdetaljer

F.eks.: ABCDEF eller AB1234

Bekræft billetændring
Send forespørgsel

Betingelser for billetændringer

KILROY pålægger et gebyr på DKK 550 per passager, hvis billetten skal ændres. Du vil modtage et link til betalingen af beløbet via e-mail, og ved at betale gebyret gennem linket, vil du automatisk acceptere KILROY's gebyr for billetændringen. 

Enhver flybillet har et regelsæt, der definerer hvorvidt billetten kan ændres og hvorvidt der er et ændringsgebyr. Ved en billetændring, følger KILROY det pågældende regelsæt, som er opsat af flyselskabet.

Hvis flyselskabet opkræver et gebyr eller et beløb for ruteændringen, vil KILROY kræve dette beløb på vegne af flyselskabet. Du vil modtage et link via e-mail, så du kan betale gebyret. Ved at betale gebyret gennem linket accepterer du, flyselskabets ændringsgebyr.

Hvis mere end én person på samme booking ønsker at ændre hans/hendes billet, skal du tilføje personen til ændringsforespørgslen ved at klikke på "tilføj passager" på ændringsformularen. Kun passagerer hvis navne er inkluderet i formularen vil få mulighed for at ændre billetten.

Når du har bekræftet ændringsformularen er det blot en forespøgsel om at få lov til at ændre billetten. Billetten bliver ikke ændret før du modtager en bekræftelse herpå. Indtil du modtager denne, er din oprindelige reservation fortsat gyldig.  

Der eksisterer særlige bestemmelser ved KILROYs Ændrings- og afbestillingsbeskyttelse, X-it.

Hvis du har tilkøbt KILROYs Ændrings- og afbestillingsbeskyttelse, X-it, dækker forsikringen ændringsgebyrer ved første ændring før afrejse. Ved yderligere ændringer opkræver KILROY et ændringsgebyr på DKK550,- per passager for en billetændring.

Kontakt