Hvad er “Online Check-in”?

De fleste flyselskaber tilbyder mulighed for at arrangere både check-in og valg af sæde på deres hjemmeside. Dette kan normalt først gøres relativt kort før afrejsen - fra 22 timer til 3 dage før - men nogle få flyselskaber tilbyder faktisk, at du kan arrangere det allerede når du har reserveret.
Tjek de relevante flyselskabers hjemmesider for deres præcise regler for, hvornår man kan foretage sædereservation og check-in.

Bemærk at mange flyselskaber arbejder sammen, og det ikke nødvendigvis er det flyselskab, som markedsføres som det, du skal flyve med ('marketing airline'),  som rent faktisk er det, der flyver ('operating airline') . I de tilfælde hvor 'operating airline' og  'marketing airline' ikke er den samme, vil det som oftest være førstnævnte flyselskabs online check-in, du skal benytte.

I de tilfælde hvor det kræves, at du indtaster din (reservations)reference, er det vigtigt, at du benytter flyselskabets egen reference og ikke din 'KILROY reference'. Den rigtige reference finder du i dine rejsedokumenter modtaget på e-mail ved booking.

 

« Tilbage til liste
Kontakt