Hvad er reglerne for X-it ændrings- og afbestillingsbeskyttelse?

Kommer du ud for uforudsete hændelser inden du påbegynder din rejse, der gør, at du ikke kan rejse alligevel, kan du med denne beskyttelse sikre, at du ikke mister hele det beløb, du har betalt for rejsen.

Med Ændrings- og afbestillingsbeskyttelsen, X-it, kan du indtil 24 timer før du påbegynder rejsen annullere din flybillet, og så dækker KILROY det gebyr flyselskabet tager for annullering.

Du kan annullere din flybillet uanset årsag, og det gebyr flyselskabet tager for annullering, dækkes af KILROY.

Med beskyttelsen kan du, indtil 24 timer før du påbegynder din rejse, ændre rejsedatoerne på din billet, forudsat der findes ledig plads på den ønskede afgang. KILROY dækker gebyromkostningerne til flyselskabet, men findes der ikke plads i samme prisklasse, opkræver KILROY prisdifferencen på vegne af flyselskabet.

Det er en forudsætning for dækning under forsikringen, at annulleringer eller ændringer sendes til og bekræftes af KILROY senest 24 timer før rejsen påbegyndes.

Rejsen påbegyndes idet den første flystrækning på billetten flyves. Er der mindre end 24 timer til rejsen påbegyndes, vil enhver annullering eller ændring ske mod de gældende billetregler. 

KILROY tager forbehold for, at der er ledig plads på de flyafgange, du ønsker at ændre til.

Gebyromkostninger ved afbestilling:
Afbestilling med lægeerklæring: Gratis
Afbestilling uden lægeerklæring: 550 kr.

Gebyromkostninger ved datoændringer
Første ændring af rejsedato: Gratis, hvis der er ledige pladser i samme prisklasse.
Yderligere datoændringer: 550 kr.

Bemærk:
Det er ikke muligt at refundere omkostninger for tilkøb/ydelser som ISIC/IYTC-kort, annulleringsbeskyttelse, betalingsgebyr m.v.

Afbestillingsbeskyttelsen kan kun købes i forbindelse med bestilling af flybilletter og kan derfor ikke tilkøbes på et senere tidspunkt.

Alle ændringer og afbestillinger skal foretages, og bekræftes af KILROY mindst 24 timer før rejsen påbegyndes - rejsen betragtes som påbegyndt, ud fra når den første flystrækning på billetten flyves.

Er der mindre end 24 timer til rejsen påbegyndes, vil enhver annullering eller ændring ske mod de gældende billetregler.

Bemærk, at KILROY ikke holder åbent lørdage, søndage eller offentlige helligdage.
OBS! En ændring er først bekræftet, når du modtager besked herom fra KILROY.

Se yderligere informationer om beskyttelsen

« Tilbage til liste
Kontakt