Bør jeg spare udgiften til en rejseforsikring?

Forhåbentlig er det 'spildte penge' at købe en rejseforikring, da man jo ikke ønsker hverken at komme til skade, være syg, miste sine ejendele, blive slæbt i retten eller andre ubehagelige ting! Men det er dog klogt at være opmærksom på to fakta: 

  1. For det første er der normalt forbundet ret høje omkostninger i forbindelse med hospitalsbehandlinger i udlandet. Dette skyldes, at man oftest bliver behandlet på privathospitaler som udlænding, da standarden på offentlige hospitaler i mange lande ikke er tilstrækkelig høj.
  2. For det andet skal man tænke på, at hvis uheldet er ude, vil man kunne sætte sine pårørende i et forfærdeligt dillemma, hvor det kan være nødvendigt at skulle sælge hus eller tømme opsparing, for at du kan blive behandlet.

Derudover kan vi fortælle, at en rejseforsikring kun koster det samme som to colaer om dagen. Det ville være dumme penge at spare hvis du skulle være uheldig.

Rejseforsikringen kan du købe online eller hos en af vores rejseeksperter, som også gerne hjælper med råd og vejledning.

« Tilbage til liste
Kontakt