Sydafrika & Sydøstasien

Tag på frivilligt arbejde i Cape Town og rundrejse i Asien
Gør en forskel på din rejse til Sydafrika! Tilbring 4 uger på projektet Scool and Educare Assistance, efterfulgt af 5 ugers magisk rundrejse rundt til Sydøstasiens perler.

Rejserute:

København - Doha - Cape Town - Bangkok - Angkor Wat - Phnom Penh - Sihanoukville - Mekong Delta - Ho Chi Minh City - Nha Trang - Hoi An - Hue - Hanoi - Vientiane - Vang Vieng - Luang Prabang - Chiang Khong - Chiang Mai - Bangkok - Koh Samui - Phuket - Doha - København

Afrika og Asien på samme rejse! Din rejse begynder lige udenfor Cape Town på projektet Scool and Educare Assistance, hvor du de næste 4 uger tilbringer tiden sammen med børn og unge i skolealderen. Du assisterer i klassetimerne og hjælper børn med specielle behov - en rigtig god måde at give lidt af dig selv på! Rejsen fortsætter, så snart du er landet i Bangkok. Her skal du på en 30-dages rundrejse til Sydøstasiens smukkeste perler. Glæd dig bl.a. til Angkor Wat, Hanoi, fantastiske Halong Bay og Laos' smukke natur!

NB: Frivilligt arbejde er ikke for alle! Tag en snak med vores rejsekonsulenter omkring projektet og om det matcher dig.

Sydafrika & Sydøstasien

Fra 34.610,-
Sydafrika & Sydøstasien
Varighed: 2 måneder
En vigtig del af denne rejse er frivilligt arbejde. Du hjælper til på et skole- og uddannelsescenter for udsatte børn og unge. Herefter går rejsen mod Asien! Glæd dig til 5 uger med rundrejse, dykning og afslapning.
Jeg vil høre mere

Rejseplan:

Bemærk at denne rejse ikke er en fastlagt tur med fast afrejsedato. Denne rejse er sammensat af vores rejsekonsulenter, og består af en række forskellige ture. Rejsen kan vælges som en samlet pakke eller bruges som inspiration til dit eget skræddersyede eventyr. Vores rejsekonsulenter er altid behjælpsomme med at inspirere og udvælge de oplevelser, du drømmer om at få med i bagagen.

Prisen er afhængig af hvornår du ønsker at rejse, og gælder for unge og studerende op til 33 år. Kontakt vores rejsekonsulenter for den præcise pris for din rejse. 

Highlights fra rejsen

Table Mountain i Sydafrika
Smukke Cape Town, Sydafrika

Frivilligt arbejde i SydafrikaGlæd dig til 4 uforglemmelige uger på projektet School and Educare Assistance

Rejser til Bangkok
Velkommen til pulserende Bangkok!

Overnatning i Bangkok - Rejse i Bangkok
Overnat tre nætter i Bangkok, og udforsk den spændende storbys seværdigheder

Rejser til Angkor Wat - Rejs til Cambodja
Et af Asiens smukkeste sights; Angkor Wat i Cambodja.

Oplev Halong Bay i VietnamLokal fisker i det smukke Halong Bay, Vietnam

Rejs til Hanoi i Vietnam
Den stemningsfyldte hovedstad Hanoi i Vietnam

Rejser til Luang Prabang i Laos
Night Market i smukke Luang Prabang, Laos

Natur i Chiang Mai - Rejser til Chiang Mai - Rundrejser i nordthailandI Chiang Mai i det smukke Nordthailand kan du se rismarker, så langt øjet rækker

Rundrejser og adventure i Laos og Vientiane
Laos byder på smuk natur, smukke bygninger og smukke mennnesker. Her i hovedstaden Vientiane.

Dykning på Koh Tao
Slut rejsen af på Koh Tao med en 6 dages 'Learn to dive'-pakke!

Dyk med hvalhajer i Thailand

Vil du vide mere om denne rejse?
Skriv til os

 

(DK431344)

Kontakt