Flybilletter

Book billige flybilletter
Der er flere muligheder, når det kommer til, hvilken slags flybillet du skal investere i på din store rejse.

Standardbilletter

Standardbilletter er flybilletter til alle rejsende, der har brug for en simpel flybillet - som en ganske normal returbillet. Der er ingen aldersgrænse, og heller ikke krav om et ISIC studiekort. En standardbillet kan ikke refunderes eller ændres efter køb.

KILROYs billige flybilletter for unge og studerende

KILROYs flybilletter er for unge op til 26 år og studerende op til 33 år. Du skal have et gyldig ISIC studiekort for at købe denne type billet. KILROY billetter er fleksible og egnede til dem, der ønsker fleksibilitet til at ændre billetter undervejs på rejsen. KILROY billetter er ofte omfattet af gratis mellemlandinger og er velegnede til backpackerture. Bemærk at alle dato- og ruteændringer er afhængig af tilgængelighed. 

Fleksible flybilletter med KILROY

Du bør altid vælge en KILROY billet hvis du har planer om at rejse i en længere periode og besøge flere destinationer. Det betyder, at du kan ændre billetten undervejs. En fleksibel billet er relevant for backpackere, fordi du ofte støder ind i andre mennesker, kulturer eller steder, der er så interessante, at du bare er nødt til at få mere tid på destinationen. 

Book dine flybilletter
Klik her
Se eksempler på jorden rundt og multi-stop flybilletter
Mere info

 

Andre flybilletter

Hvis du planlægger at besøge flere destinationer i et bestemt område, kan du overveje et flypas. Det er bekvemt for dig som rejsende, da du kun behøver at købe produktet en gang. Spørg din KILROY rejsekonsulent, om et flypas er egnet til din rejse.

Husk at købe en afbestillingsforsikring, når du køber din flybillet. Betingelserne for din afbestillingsforsikring varierer fra land til land, så husk at tjekke din forsikringspolice. Afbestillingsforsikring koster typisk 5-6 procent af flybillettens pris.

Har du brug for hjælp til rejsen?
Kontakt en KILROY rejseekspert
Kontakt