Oplevelser og aktiviteter

oplevelsesrejse
Som førstegangsrejsende risikerer du at føle dig lidt urolig i starten af din backpackertur. For at sikre dig en komfortabel start anbefaler vi en gruppetur som kick off på rejsen.

Oplevelsesture foregår i mindre grupper og er forudbestilte ture med engelsktalende guider, hvor der er taget hånd om alt det praktiske. På disse ture rejser du med 10-15 andre unge. Det kunne være 14 dages rundtur i Vietnam, en uge på dykkerskole i Thailand, En måned på tværs af USA, to ugers safari i Tanzania eller en firedages trekkingtur langs Inca trail i Peru - mulighederne er uendelige!

Oplevelsesrejser

Du får en god oplevelse og start på rejsen, og samtidig forbereder du dig på at rejse videre på egen hånd. Mange rejsende er så tilfredse med denne rejseform, at de bestiller endnu flere ture senere under rejsen, simpelthen fordi oplevelserne er unikke, og du får en masse nye venner.

KILROY samarbejder med de førende turistguider på hvert kontinent og tilbyder mere end 1000 forskellige oplevelsesture i hele verden. Din rejsekonsulent hos KILROY kan fortælle dig mere om de forskellige former for ture og hvilke der passer bedst ind i din rejse. 

Se KILROYs ture og aktiviteter i udlandet
Explore Life!
Kontakt