Rejseforsikring

rejseforsikring - rejse uden forsikring
Gå aldrig på kompromis, når det kommer til din rejseforsikring! At rejse er at leve, men at rejse uden forsikring er dumt.

Hvis du har glemt eller fravalgt rejseforsikringer, står du alene med det økonomiske ansvar, hvis noget går galt i udlandet. Skader som et brækket ben eller en mindre alvorlig sygdom kan nemt løbe op i tusindvis af kroner.

Udenlandske privathospitaler kan sagtens kræve flere tusind kroner om dagen for en hospitalsseng. Komplicerede skader eller sygdomme såsom en brækket ryg, hjerneblødning eller lignende, kan koste dig over en million kroner - hvis du ikke har en rejseforsikring.

KILROY samarbejder med Europæiske ERV

Hvis du ønsker at rejse ubekymret rundt om i verden, så bestil en rejseforsikring. Vi samarbejder med Europæiske ERV, og de handler, når en ulykke indtræffer - uanset hvor du befinder dig. 

Bemærk venligst, at mange rejsende fejlagtigt tror, at deres private forsikrings - eller kreditkortforsikring dækker rejsen. Betingelserne varierer meget, og det er vigtigt at læse dem meget grundigt inden afrejse. I de fleste tilfælde har private forsikringer ikke en fyldestgørende dækning, hvis noget går galt.

Gå aldrig på kompromis med din rejseforsikring!

Bestil din rejseforsikring
Klik her
Har du spørgsmål om rejseforsikring
Kontakt en rejsekonsulent

 

Kontakt