Visum

Vil du krydse grænser?
En lang række lande uden for Europa kræver, at du har et visum. Et visum udstedes normalt af landets ambassade og består af et dokument eller et stempel i dit pas.

Et visum er en tilladelse til at komme ind i et land. Ved ansøgning om visum skal du sende dit pas til landets ambassade. Ekspeditionstiden kan variere fra nogle få dage til flere uger og prisen kan også variere en hel del. Nogle er gratis, mens andre kan koste helt op til 1500 kroner. 

På visumservice.dk kan du holde dig opdateret på reglerne for det pågældende land.

Visum til flere lande på én gang

Hvis du på samme rejse skal besøge flere lande der kræver visum, kan det være svært at få alt på plads inden afrejse. Hvis du skal af sted på en backpackertur, kan det derfor medføre nogle visum-dillemaer, da du jo bruger dit pas på alle tidspunkter under rejsen. Din rejsekonsulent hos KILROY kan rådgive dig om hvordan du kommer videre med visumansøgninger og i nogle tilfælde hjælpe dig med at få visum.

Tjek detaljerne

Når du får dit pas tilbage med visum, så dobbelttjek altid at datoerne er korrekte og hold også øje med hvilke datoer, der bliver stemplet i passet ved indrejse - det sker ofte at datostemplet er forkert, hvilket kan give dig problemer senere på rejsen.

Kontakt