Hvad vil du opleve på din rejse?

Bungy jumping i udlandet
Som førstegangs-backpacker er det naturligt at føle sig lidt urolig. For at undgå dette og sikre en god start på rejsen, anbefaler vi at starte rejsen med et gruppeeventyr.

Vil du gerne rejse sammen med andre, mens du oplever en hel masse?

KILROY har over tusind oplevelsesture i hele verden

Oplevelsesture som en del af din backpackerrejse sikrer dig fede oplevelser og danner en god introduktion til landet. På samme tid forbereder det dig til at rejse på egen hånd. Mange er så glade for gruppeture, at de bestiller flere senere på rejsen, fordi oplevelserne er unikke, stemningen og atmosfæren er vidunderlig, og du får en masse nye venner.

KILROY samarbejder med førende turistguider på hvert kontinent og tilbyder mere end tusind forskellige oplevelsesture. Din rejsekonsulent hos KILROY kan fortælle dig mere om turene. Husk at det altid er billigere at bestille hjemmefra.

Vil du selv bestemme din rute?

Hvis du ønsker at udforske verden på egen hånd, kan du planlægge og beslutte, hvilke aktiviteter, der er relevante for dig. De fleste backpackere benytter lejligheden til at gøre deres tur ekstra fed ved at opleve alternative ting undervejs. Med andre ord, det er tid til at udleve drømmen og bare gøre det.

Læs mere om KILROYs oplevelsesture
Klik her
Kontakt