Hvor lang tid skal jeg rejse?

I hvor lang tid skal jeg rejse - rejselængde
Jorden rundt? For 100 år siden var det mest vovede væddemål at rejse jorden rundt på 80 dage. I dag kan du nærmest rejse jorden rundt på et døgn uden at forlade dit flysæde.

Faktisk giver 80 dage stadig god mening - to-tre måneder er den skønnede periode, du bør hive ud af din kalender. De fleste rejser mellem tre måneder og et år for at udleve deres drømmerejse. Det afhænger naturligvis af antal lande, transport tid og meget mere. 

To måneder som minimum

Generelt tager det omkring to måneder at opleve et kontinent ordentligt. Det er muligt at tage på rundtur i Australien, road trip på Route 66 i USA eller motorcykeltur fra Patagonien til Colombia på et par måneder. Hvis du blot ønsker at opleve et enkelt land, behøver du ikke så meget tid.

Transport 

Det er en god idé at flyve meget, hvis du har begrænset tid til rådighed - ellers kan du ende med at bruge al din tid på lokal transport. Hvis du har tid nok, er det en god idé at rejse så meget som muligt over land for at få fornemmelsen af landet og lokalbefolkningen. Præcis hvor længe din backpackerrejse skal vare, vil naturligvis også afhænge af dit budget!

Jeg vil gerne i kontakt med en rejsekonsulent
Kontakt KILROY
Kontakt