Omkostninger før afrejse

omkostninger ved rejsen - finansiering af rejsen
Omkostninger før du rejser består af vaccinationer, rejseudstyr, visum, flybilletter, rejseforsikring og måske udgifter i forbindelse med oplevelsesture, som skal købes på forhånd.

Mange udgifter er ganske nemme at forudsige. Med et vaccinationsbudget på omkring 2.000 kroner, vil du kunne få de mest nødvendige vacciner til rejser i udviklingslande. Skal du på en rejse jorden rundt får du ofte brug for hele pakken. Malariapiller skal du huske at tage, når du rejser til områder plaget af malariamyg.

Gode vandresko, en behagelig kvalitetsrygsæk, en sovepose og regntøj er også en post for de fleste. Måske du kan finde noget billigt rejseudstyr på Den Blå Avis eller hos venner eller bekendte der tidligere har været af sted - det er værd at undersøge.

Udgifter til flybilletter afhænger naturligvis af, hvor du vil hen. Hvis du kun ønsker at besøge et enkelt kontinent uden for Europa, så beregn 4.000-9.000 kr. for flybilletten. De billigste jorden rundt billetter kan købes fra 10.000-12.000 kr. "The sky is the limit" for de dyreste pakker, da du jo altid kan blive ved med at flyve, men for 15.000-21.000 kr. får du en ultimativ jorden rundt billet.

For pris og muligheder på backpackerruter, tjek disse eksempler.

Kontakt