Omkostninger før afrejse

omkostninger ved rejsen - finansiering af rejsen
Omkostninger før du rejser består af vaccinationer, rejseudstyr, visum, flybilletter, rejseforsikring og måske udgifter i forbindelse med oplevelsesture, som skal købes på forhånd.

Mange udgifter er ganske nemme at forudsige. Med et vaccinationsbudget på omkring 2.000 kroner, vil du kunne få de mest nødvendige vacciner til rejser i udviklingslande. Skal du på en rejse jorden rundt får du ofte brug for hele pakken. Malariapiller skal du huske at tage, når du rejser til områder plaget af malariamyg.

Gode vandresko, en behagelig kvalitetsrygsæk, en sovepose og regntøj er også en post for de fleste. Måske du kan finde noget billigt rejseudstyr på Den Blå Avis eller hos venner eller bekendte der tidligere har været af sted - det er værd at undersøge.

Udgifter til flybilletter afhænger naturligvis af, hvor du vil hen, og hvornår du gerne vil rejse. Vi mestrer at sammensætte de fedeste billetter, til den bedste pris - og du kommer generelt langt for et budget til flybilletter mellem 10.000 og 20.000 kroner. 

For pris og muligheder på backpackerruter, tjek disse eksempler.

Derudover må du ikke glemme din rejseforsikring, der forhåbentlig aldrig kommer i brug, men som er uundværlig, hvis uheldet er ude. 

Kontakt