Ændring af planer

ændring af rejseplaner
Måske får du behov for at ændre dine planer på rejsen. Du kan blive forelsket, kede dig på destinationen eller få brug for nogle ekstra afslapningsdage.

Rygsækrejser på et lavt budget er den mest ubegrænsede måde at rejse på. Ændringer i dine planer er helt naturligt, når du rejser længe. Generelt er det nemmere at ændre rejseplaner, når du ikke har planlagt en masse aktiviteter og forudbestilte ture. 

Hvis du ønsker at ændre din rejseplan, skal du altid starte med de dyreste poster. Du kan ændre afrejsedato og rute på de fleste flybilletter. Ændringer er altid afhængige af tilgængelighed. 

Jo tidligere, jo bedre

KILROY har normalt brug for din anmodning om ændring mindst 72 timer før din oprindelige afrejsedato. KILROY vil opkræve et servicegebyr for at ændre billetten. Hvis vi ikke er i stand til at ændre din billet, vil pengene blive ført tilbage til din konto.

Afhængig af flyselskabet kan KILROY være nødsaget til at opkræve ekstra gebyr efter at have modtaget din anmodning. Vi vil selvfølgelig informere dig, hvis dette er tilfældet. Hvis der er tilgængelige pladser, inden for den ønskede tidsramme, vil din flybillet kunne ændres. Du vil modtage en bekræftelse via e-mail med din nye booking. Hvis pladser kun er tilgængelige for et ekstra flyselskabgebyr, vil vi bede om din accept og betaling, inden ændringen gennemføres.

Hvis du har brug for at ændre andre forudbestilte produkter som billeje, hotel eller en gruppetur, er du nødt til at kontakte KILROY. I nogle tilfælde kan du også kontakte rejsearrangøren/hotellet/biludlejningsfirma direkte, hvis det er meget presserende. 

Har du spørgsmål?
Kontakt KILROY

 

Kontakt