Hvor skal jeg bo?

bo i udlandet
Det er ikke altid let at finde gode og billige steder at bo. Da du ofte rejser fra sted til sted, kan være svært at finde nye steder at overnatte. Men når det endelig lykkes at finde et sted, hvor du føler dig hjemme, er det alle dine trængsler værd.

Et par generelle regler, når de skal vælge steder at bo, er:

  • Husk, at når guidebøgerne tilbyder lange lister over hoteller, bruger alle rejsende ofte den samme guidebog. Giv hotellet ved siden af en chance ​​- hvem ved, måske vil du opdage et ukendt paradis?
  • Hvis du rejser i højsæsonen, er det altid en god idé at booke et par nætter forud, så du ikke risikerer at stå uden tag over hovedet eller betale overpris.
  • Hvis du rejser i lavsæsonen, kan du altid prutte lidt om prisen - og få gode rabatter.

Generelt om indkvartering:

  1. Det er billigt at bo i telt på en campingplads - eller slå telt op i naturen, hvor det er lovligt. USA, Canada, Australien og New Zealand er gode campinglande. 
  2. Vandrehjem og hostels er billige løsninger, hvor du ofte deler værelse og toilet med flere andre rejsende. Normalt er du dog nødt til at købe et medlemskort til vandrerhjem i det pågældende land.
  3. Guesthouses er ligeledes en billig løsning. Det er en slags hotel uden stjerneklassificering, hvor du normalt har eget værelse med bad på gangen.
  4. Den dyreste løsning er hoteller, som tilbyder forskellige grader af luksus alt efter antal stjerner.
  5. Couchsurfing er en populær måde at få gratis overnatninger på. Det handler om at dele sin bolig med rejsende. Men couchsurfing handler også om social og kulturel udveksling. Glem alt om det, hvis du vil have et værelse med lukket dør! I nogle dele af verden kan du også få gratis indkvartering mod frivilligt arbejde.

KILROY anbefaler, at du blander forskellige overnatningsformer. Spar penge ved at campere, mød nye venner på et hostel og forkæl dig selv en gang imellem på et godt hotel - så vil dine penge række langt, og du vil være i stand til at genoplade dine batterier fra tid til anden.

Kontakt