Kommunikation

Skal jeg medbringe min telefon?
Internet og smartphones har over de sidste årtier gjort verden til et mindre sted. Der findes dog steder i ulande, hvor det tager en evighed at åbne emails og logge på Facebook.

Den hardcore backpacker efterlader sin smartphone derhjemme, oplever verden uden forstyrrelser og holder kontakten til venner og familie på et minimum.

De fleste medbringer nu nok alligevel deres telefon. Antallet af WiFi hotspots verden over stiger, mens du læser denne tekst. Desuden kan din telefon anvendes som lommeregner, valutaberegner, oversætter, kamera og smarte rejseapps.

Opkald: Hvis du har brug for at ringe til venner eller familier, vil du opdage, at internationale opkald er ekstremt dyre. Et gratis alternativ er at finde den nærmeste computer, hvorfra du via Skype eller Facetime kan fortælle verden, at du er i god behold.

Computer: Vi anbefaler ikke at du medbringer din computer. En bærbar bliver nemt stjålet og er desuden en tung genstand i rygsækken. Hvis du absolut skal medbringe nogen form for computer på din rejse, så sørg for at den er kompakt og ikke vejer ret meget. Gem løbende backup af dine vigtigste data på USB eller online.

Blogging: En rejseblog giver dig mulighed for at dele oplevelser og holde kontakten til venner, mens du rejser verden rundt. Bloggen er dit helt eget frirum til at fortælle dine venner og familie om dine oplevelser. Du skal på ingen måde være computernørd for at oprette en rejseblog.

Kontakt