• okt19

  Et trek du ikke må gå glip af i Nordthailand

  Thailand er mange ting. Men det er én ting især: Smukt! Hvis du er vild med smuk natur, og drømmer om at trekke i de mest spektakulære omgivelser, så er det her virkelig et trek, du ikke må gå glip af!

  Thailand, og i særdeleshed området omkring Chiang Mai, er berømt for de mange smukke treks, der fungerer som den perfekte kontrast til landets smukke strande sydpå. Et af de unikke treks er Ban Jabo Hilltribe Trekket, der blandt andet byder på vanvittig smuk natur, besøg i lokale landsbyer og lækker thaimad. Og det bedste af det hele? Dette trek er fortsat overraskende ubesøgt, så du får en meget autentisk oplevelse!

  Nå, men det lyder da meget godt. Men hvordan ser turens program så ud, tænker du nok?

  Dag 1 - Chiang Mai Ankom når som helst, og brug dagen i én af de mest kulturelle byer i Th... Læs mere
 • okt19

  5 grunde til at Cambodja bør være på din rundrejse i Asien

  Når du rejser rundt i Sydøstasien, har du mange muligheder. Rigtig mange. Kulturen er mangfoldig, og ikke to steder er ens. Uanset hvad du før, så må du love os, at du ikke dropper Cambodja på din rundrejse i Asien.

  Du kender det jo nok. Du har sat et specifikt tidsrum af til at rejse rundt, og nu skal du beslutte dig... Læs mere
 • okt18

  Oplev Thailand på 15 fantastiske dage!

  Så du vil gerne opleve Thailand, men kan ikke vælge mellem de frodige jungler nordpå og de smukke strande sydpå? Hvorfor ikke snuppe hele pakken? 15 fantastiske dages rundrejse i the Land of Smiles. Lyder det godt? Så læs videre!

  Denne tur tager dig fra den pulserende hovedstad, Bangkok og op nordpå til Chiang Mai, hvor der venter... Læs mere
 • okt17

  Følg Kristian Aagaard og KILROY rundt i Thailand!

  Vil du følge Kristian Aagaard, kendt på YouTube som Stupidaagaards, på en fantastisk rejse gennem Thailand med KILROY? Fra den 16. oktober rejser han sammen med vloggere fra flere andre lande gennem Land of the Smiles, og du kan følge ham og hele rejsen helt tæt på!

  Hvad skal der ske? Kristian Aagaard og rest... Læs mere
 • okt16

  Sidste chance: Skal du med jorden rundt?

  Drømmer du om at rejse jorden rundt, men mangler nogle andre unge at rejse med? Eller har du allerede vennen/kæresten, du skal rejse med, men ønsker at møde en masse nye mennesker undervejs? Så har vi turen for dig! Men tænk ikke alt for længe over det - deadline for tilmelding til vores februar afgang er allerede d. 10 nov... Læs mere
 • okt12

  Surf 4 Change – Unikt frivilligt projekt med børn i Sydafrika

  Dette er nok et af de fedeste frivillige projekter, vi har til dig, som ønsker at arbejde med børn. Som frivillig på Surf 4 Change vil du, sammen med andre frivillige, deltage på surfkursus og rejse rundt i Sydafrika sammen med dårligt stillede børn fra Cape Towns townships.

  Surf 4 Chang... Læs mere
 • okt12

  14 grunde til du IKKE skal rejse til Thailand

  Thailand er én af de mest populære destinationer for backpackere fra hele verden. Det er et fantastisk land, der har utrolig meget at byde på, så hvorfor i alverden skulle vi fortælle dig, at du IKKE skal besøge landet? Tjek disse 14 grunde og se, om der overhovedet er nogen mening med galskaben.

  1. Aaaalt for mange ... Læs mere
 • okt05

  Fleksible flybilletter til Thailand med Qatar Airways

  Så du vil gerne til Thailand, men er usikker på, hvordan du kommer dertil? Med vores populære studie- og ungdomsbilletter fra Qatar Airways har du fleksibiliteten til at ændre din billet, også efter afrejse - Så er der ingen grund til at forlade den søde australske backpacker, du lige har mødt på en hostelbar ... Læs mere
 • okt03

  50.000 likes på facebook fejres med konkurrence!

  Af Trine
  VILDT! Vi har nået 50.000 fans på facebook - det skal fejres! Derfor afholder vi lige nu en konkurrence, hvor du kan vinde et rejsegavekort til KILROY på 5000 kr. til deling mellem dig og din rejsekammerat. 

  Det eneste du skal gøre, er at gå ind på KILROY Danmark Facebook side, finde opslaget på... Læs mere
 • okt02

  En fantastisk forårsrundrejse i USA til vanvittig pris

  Vi har lavet en helt vanvittig fed flyrute til USA, hvor du kommer til at opleve flere amerikanske storbyer for under 5.000 kroner i alt! Turen egner sig i særdeleshed til efteråret eller foråret, hvor de nordlige nationalparker ikke er lukkede.

  Står du uden planer for foråret? Så har vi et forslag... Læs mere
Kontakt