• mar20

  Frivilligt arbejde med pingviner i Sydafrika

  Var det noget med en midlertidig karriere som pingvinernes bedste ven i Sydafrika? Ja? Det tænkte vi nok. Så tjek dette frivilligprojekt i Cape Town ud! 

  Hvis du har mod på at bruge minimum 6 uger i en af Afrikas allerfedeste byer, Cape Town, samtidig med at du bidrager til det lokale dyreliv ved at passe på byens udsatte pingviner, så har vi oplevelsen til dig! 

  Hvad er inkluderet i prisen? Transfer fra lufthavnen til bolig Overnatning enten hos værtsfamilie eller i fællesværelse med andre frivillige Morgenmad og aftensmad Grundig oplæring 3-dages orienteringspakke i Cape Town  Supervisor undervejs i projektet Sydafrikansk SIM-kort Sociale arrangementer Certifikat som bevis på deltagelse 2 timers surfundervisning Hvad skal jeg arbejde med? Du arbejder 5 dage om ugen med byens udsatte... Læs mere
 • mar19

  6 fantastiske steder at opleve med båd

  Bådture, sejlture og øhop. Hvis du ønsker at koble helt fra med en rejseoplevelse på vandet, findes der bogstaveligt talt et hav af muligheder derude. 

  1. Opdagelsesrejser til Galapagos øerne. 

  Galapagos har en selskreven plads på listen pga. det unikke dyreliv og de mange forskellige nuancer, du kan opleve fra ø til ø... Læs mere
 • mar19

  Til dig som lige kan overskue et yogaophold i Costa Rica

  Vi har udvidet vores muligheder for spanskkurser i Costa Rica. Foruden at kunne kombinere et spanskkursus med frivilligt arbejde eller et surfophold, kan du nu også kombinere din rejse til Mellemamerika med yoga! Bliver det mere afstressende? Læs mere om de kombinerede spanskkurser her: 

  Spanskundervisni... Læs mere
 • mar14

  5 unikke ting du kan opleve i Afrika

  1. At vågne op med et næsehorn 5 meter fra din hytte Vi ved alle sammen, at Afrika er hjemsted for én af de allerfedeste nationalparker, når det kommer til at tage på Safari; nemlig Kruger Nationalpark. Nogle vælger at besøge parken i blot en enkelt dag, mens andre bruger en hel uge i en camp. Vidste du i øvrigt, at flere camps ikke er omring... Læs mere
 • mar12

  Og vinderen af det bedste rejseminde er …

  Endelig kan vi løfte sløret for vinderen af marts måneds Instagramkonkurrence, hvor vi bad jer dele jeres bedste rejseminde fra 2017 med os på vores Instagram under hashtagget #escapewithkilroy.

  Hele 980 rejseminder blev det til – og hold nu fast hvor er der mange skønne minder fra 2017 at vælge i mellem; Fra trekking i den Th... Læs mere
 • mar07

  9 fantastiske steder i USA du ikke har hørt om

  På en rejse i USA løber man sjældent tør for kendte seværdigheder, ikoniske strande og legendariske naturområder. Landet byder dog også på en lang række undervurderede steder, som du sikker aldrig har hørt om. Mon denne liste kan give dig inspiration til lidt flere stops på din næste road trip?

  Grand Canyon og Niag... Læs mere
 • mar05

  Lær spansk og arbejd frivilligt i fantastiske Costa Rica!

  Pura vida, Costa Rica! I det fortryllende mellemamerikanske land er livet bare skønt. Oplev og forelsk dig i udtrykket 'pura vida' på denne tur, hvor du lærer spansk mens du indsamler karmapoint på de spændende frivilligprojekter. 

  Lyder det godt?

  Dette ophold er virkelig en drømmetur for mange, ... Læs mere
 • feb21

  Rejs til Maldiverne på budget

  Har du en drøm om at rejse til Maldiverne, men tænker at det er så dyrt, at det kun kan lade sig gøre for Lotto-vindere? Så tro om igen.....

  Rejsen til Maldiverne behøver ikke at ruinere dig, og KILROY fortæller dig her hvordan du kan rejse til bounty øerne på et backpacking budget.

  1. Bo på de lokale øer Det vigtigste du skal huske er, ... Læs mere
 • feb12

  Instagram konkurrence: Vind flybilletter for to til Bali

  Har vinteren fået sit tag på dig? Er du træt af kolde hænder, røde ører og dryppende næse? Drømmer du om at smide dine 4 lag uld og bevæge dig rundt i badetøj og solhat dagen lang? Lige nu har du chancen for at vinde flybilletter for to personer til solrige Bali med Qatar Airways. Hvad venter du på?

  KILROY vil gerne hjælpe ... Læs mere
 • feb12

  4 fede forslag til gruppe road trips i Nordamerika!

  Er du klar på et episk road trip, hvor du ikke selv sidder bag rattet? Vil du gerne slippe for at have ansvaret med at holde øje efter vejskilte og fylde benzin på? Så har vi nedenfor linet fire fantastiske road trips i USA op. En enestående mulighed for at nyde alle glæderne ved et road trip og samtidig få masser ... Læs mere
Kontakt