• dec13

  Vanvittig forårsrundrejse til Asien

  Vi har lavet en crazy flyrejse til en helt vanvittig pris. Flyruten tager dig forbi både Singapore, Thailand, Japan og Kina - og du kan komme af sted fra blot 8.315 kroner.

  Med konstant dalende temperaturer, kedelige mængder slud og meget lange udsigter til at bevæge sig rundt i et par tidsløse Speedos, kan det være svært ikke at blive fristet af at søge mod fjerne himmelstrøg. Som den flinke rejseudbyder, vi nu engang er, så hjælper vi dig gerne på vej. Vi har nemlig sammensat en virkelig fed flybillet, som du kan få fra blot 8.315 kroner - Du skal blot kunne rejse i foråret eller sommeren - og så skal du være studerende eller under 30.

  Rejserute:

  København - Athen - Singapore - Krabi // Bangkok - Tokyo // Osaka - Shanghai - København

  *// rejse på egen hånd

  Athen
  Første stop på rejsen... Læs mere
 • dec08

  10 ultimative skidestinationer udenfor Europa

  Drømmer du dig væk til bjerge dækket af det fineste puddersne? Selv om Europa er kendt for sine mange gode skisportssteder, findes der en hel verden af andre muligheder - bogstaveligt talt. Vi har fundet 10 af vores favoritter til dig! 

  1. Canada Skisæson: november - maj

  Canada er nummer 1 for mange, når de... Læs mere
 • dec07

  Julekalender på Instagram: Kan du gætte julens 7 første destinationer?

  I løbet af julen rejser KILROY jorden rundt på vores Instagram profil, hvor vi tager jer med til 24 smukke og spændende destinationer. Hver dag trækker vi lod om 2x biografbilletter blandt de, som svarer rigtigt i kommetarfeltet på Instagram.

  Er du ikke allerede med,... Læs mere
 • dec07

  Oplev det bedste af Californien med SAS

  Hvis du drømmer om at opleve det bedste af, hvad Californien har at byde på, så er denne åbne billet med SAS en glimrende mulighed for dig. Her kan du nemlig flyve ud til San Francisco og hjem fra Los Angeles. Hvad du laver herimellem er op til dig, men vi har selvfølgelig et par tips. 

  Du kan bestille billetten hos vores rejsek... Læs mere
 • dec06

  9 nye oplevelsesrejser i 2018

  Er du på udkig efter en rejse ud over det sædvanlige? I 2018 kan vi friste med flere splinternye oplevelsesrejser til fantastiske destinationer som Bali, Sri Lanka, Thailand, Ecuador, Hawaii, Oman og meget mere!

  Hvad med en rundrejse i Japan, hvor du rejser fra pulserende og travle Tokyo til Kyoto, som er kendt for sine klassiske buddhistiske templ... Læs mere
 • dec06

  Mammoth Lakes: En skjult perle i Sierra Nevada-bjergene

  Mammoth Lakes er sikkert ikke det første sted, du tænker på, når du tænker på Californien, men hvis du er til smuk natur og livet i vildmarken, så bør du notere navnet på din liste over steder at besøge i Californien allerede nu. 

  Hvad kan du lave ved Mammoth Lakes?  Mammoth Lakes er et drømmested... Læs mere
 • dec01

  Kan du gætte hvor i Californien dette er?

  Californien er en klassisk destination, som bør være på din bucketlist, hvis du endnu ikke har været der. USA's vestkyst har så utrolig meget at byde på, og du kan blandt andet stå på ski i bjergene, trekke i nationalparkerne, surfe, vandre i ørkenerne, krydse floder eller chille på de flotte strande. Uanset om du foretrækker vildmar... Læs mere
 • nov29

  15 gode grunde til at rejse til Namibia

  Namibia er et af Afrikas smukkeste lande, og bør uden tvivl være en drømmedestination for dig, som elsker spændende dyreliv, enestående natur og dramatiske landskaber. KILROY giver dig her 15 gode grunde til, at du skal besøge Namibia.

  1. Deadvlei og Sossuvlei

  Er der én ting som Namibia har, så er det smuk natur! Enor... Læs mere
 • nov28

  Rejs jorden rundt i KILROYs julekalender quiz med præmier hver dag!

  Vi har glædet os til at løfte sløret for dette års KILROY julekalender, som i år foregår på vores Instagram. I løbet af julen tager vi jer med på en jordomrejse til 24 smukke og unikke destinationer, og vi er spændte på at se, hvor mange du kan genkende. Der er mulighed for at delta... Læs mere
 • nov27

  Ønskeseddel til dig der elsker at rejse

  Det bliver koldere og butikkerne er fyldt med marcipan, julebryg og julepynt. Du skal skrive en ønskeseddel til familie og venner og øverst står der bare:

  "REJSER"

  Hvad kan en rejseglad ønske sig? KILROY giver julegaveforslag til dig der elsker rejser, og bare gerne vil opleve mere, og mere og mere.....

  1. Gavekort fra KIL... Læs mere
Kontakt