• dec30

  Rundrejse på egen hånd i Thailand og Laos

  Ankom til hektiske Bangkok om morgenen den 15/11 med søvn i øjnene og jetlag. Havde booket en ankomstpakke hjemmefra så blev hentet i lufthavnen og havde de 2 første nætter arrangeret. Det kan kraftigt anbefales da det som regel tager en dag eller 2 før man er inde i den lokale valuta og får et lidt bedre kendskab til kulturen på disse breddegrade. Varmen gør det heller ikke lettere når man lige er ankommet…

  Planen med Bangkok i denne omgang var blot at besøge en gammel kollega, men ellers skal både Wat Pho og Grand Palace ses hvis man er der. Og skal der festes går tures forbi Khao San Road, hvor de fleste backpackere holder til. (Man skal dog passe på med hvilket hostel/guest house man bor på da larmen fra barer og lign. fortsætter til den lyse morgen)

  Av min fod! Fra Bangkok skulle jeg med fly videre til Chiang Rai, f... Læs mere
 • dec27

  Nordamerika Foredrag: Road Trip & Adventure - AFHOLDT

  Drømmer du om at cruise på den historiske Route 66 i åben bil med vinden i håret? Drømmer du om at være statist i Las Vegas blandt neonskilte og high-rollers eller vil du opleve USA's mange nationalparker fra øst til vest?

  Til dette foredrag vil rejsekonsulenterne Marie og Michael fortælle om det at rejse i ege... Læs mere
 • dec08

  Foredrag: Rundrejser i Canada AFHOLDT

  Tag med til British Columbia og Alberta, og få et indblik i hvad dette fantastiske område af Canada har at tilbyde.

  Vi skal på gruppe-rundrejse i de Canadiske Rockies og omegn, møde de vilde dyr, vandre og se den enestående og bjergrige natur.

  Vi starter i en 14 personers minivan med kurs mod bjergene og den vilde natur. Efterfølgen... Læs mere
 • dec01

  Rejs med Cecilie Hother til Afrika AFHOLDT

  BLIV MED-AMBASSADØR FOR SIGN OF LIFE Mandag d. 12. december har du mulighed for at møde Cecilie Hother, som er ambassadør for kampagnen Sign of Life.

  Kom og hør, hvordan du deltager i konkurrencen om at blive med-ambassadør og rejse med til Afrika.

  Hør også Cecilie fortæller om hendes arbejde som ambassadør, og hvad de... Læs mere
 • nov16

  Rejser til Yellowstone National Park

  Yellowstone: Verdens første nationalpark I 1872 valgte USA at frede det næsten 9.000 km2 store område der i dag udgør Yellowstone National Park, hvilket gjorde den til verdens første nationalpark. Området breder sig over ikke mindre end 3 stater; Montana, Idaho mens hovedparten af parken ligger i Wyoming. Parken er kendt for sit fascinerende dyreliv med... Læs mere
 • nov11

  Rejseblog fra Japan

  Vores rejsekonsulent Maj er netop kommet hjem fra en rundrejse i Japan. Læs et udpluk fra hendes rejseblog.


  Majs fortælling om rejsen til Japan: "Vi startede tidligt ud med at tage ud for at se, hvor verdens første atombombe ramte i 1945. Det er en mega syg historie og weird at se tegninger/kort over hvordan det så ud før og efter. 90% indenfor en radius af 3 k... Læs mere
 • nov10

  Road trippets dilemma: Vælg din bil

  Skal det være den store benzinslugende firehjulstrækker eller den åbne sportsvogn med masser af vind i håret. Spørgsmålene er mange når man skal vælge køretøjet til en road trip OVER THERE.

  Der kan være langt mellem byer og benzinstationer. Skal du på road trip, og vælger du en af de mest populære kør-selv ruter, så kommer du ofte til a... Læs mere
 • nov08

  Road Trip - Route 66

  Kom hurtigt videre:

  Billeje i USA Road trip forslag i USA Route 66 har alt det USA er kendt for. Storbyer der aldrig sover, prærier så langt øjet rækker og små burgerjoints med hjemmelavede burgere så store at der skal flere kolde colaer til at hjælpe dem på gled. Ikke at forglemme en ubeskrivelig smuk natur.

  On The Road I 1926 var den færdig og ... Læs mere
 • nov08

  Tilbud med British Airways - kun i november

  British Airways har i november måned sat priserne ned på en række fede destinationer over hele verden. Nu kan du komme af sted på din drømmerejse til den helt rigtige pris! Tag på juleshopping i New York, nyd solen i Rio eller trek dig gennem nationalparkerne i USA. 

  Salgsperiode: 08.11.2011 - 29.11.2011
  Rejseperiode: 08.11... Læs mere
 • okt31

  KILROY sender kondomer til afrika

  I et nyt samarbejde med Sex & Samfund giver KILROY dig mulighed for at hjælpe unge teenagepiger i Afrika. Det sker via Facebook-kampagnen 'Klik et Kondom'.

  Knuste drømme KILROY er gået sammen med Sex & Samfund om en ny international kampagne 'Sign of Life', der sætter fokus på teenagegraviditeter i Afrika. For det er ikke malaria, de fleste afrikanske ... Læs mere
Kontakt