• jul19

  Kortfilmkonkurrence: Kan du slå kondomkunstneren?

  Krig, krise, revolution, fattigdom og jordhytter. Hvordan er det at være ung i de lande, som ofte kun får spalteplads, når kriser rammer?

  Politiken.dk og Mellemfolkeligt Samvirke udskriver nu for anden gang en kortfilmskonkurrence for unge om, hvordan livet, fremtiden, hverdagen, festerne, arbejdet, sladder, mode, drømme og alt det andet ser ud, hvis man er ung i et uland.

  Alle unge rejselystende opfordres til at finde deres indre filmskaber frem, og der er frit slag i forhold til emner og fortælleteknik.

  Rejs ud. Leg med det. Overrask. Fortæl.

  »Ideen bag 'Ung i et uland' er at give et andet billede af, hvordan det er at vokse op i verdens fattigste lande. Hvert år rejser tusindvis afdanske unge ud og oplever det. Vi vil meget gerne have dem til at formidle deres eventyr videre«, siger presse... Læs mere
 • jul15

  Michael har været på Working Holiday i Australien

  Rejsekonsulent på Working Holiday i Australien Her fortæller vores rejsekonsulent Michael om hans fede oplevelser med Working Holiday i Australien.

  "I 2003 bestemte jeg mig for at tage 1 år ud af kalenderen og rejse Australien tyndt. Jeg havde hørt om Working Holiday Visa, hvilket i mine øjne gav god mulig... Læs mere
Kontakt