• aug29

  September Offer med British Airways

  British Airways er klar med de svedigste priser på flybilletter til udvalgte destinationer over hele verden. Rejs allerede nu og helt frem til 28. marts 2011.

  Salgsperiode: 22. august - 12. september 2011
  Udrejseperiode: 22. august 2011 - 28. marts 2012
  Ikke muligt at rejse mellem: 16. december 2011 - 05. januar 2012

  Bemærk at disse priser kun er tilgængelige ved booking online og er afhængig af ledighed. Vi kan dog også tilbyde dig fordelagtige priser i butikken, hvis du ønsker at tale med en rejsekonsulent om oplevelser og gode råd til destinationen.

  Destination

  Flybillet t/r DKK

  New York City

  3.930,-

  Los Angeles

  4.030,-

  Dubai

  4.130,-

  Beijing

  5.240,-

  ... Læs mere
 • aug26

  NYHED: Surfcamp på Bali

  Endnu en fantastisk destination er nu tilføjet til listen af de Surf Camps KILROY tilbyder. Kast dig ud i den fede sport, nu på Bali! Øen tiltrækker surfere fra hele verden og er kendt som et af de bedste surf spots for både nybegyndere og professionelle.

  Surfskolen på Bali Surfcampen ligger tæt på frodige og idylliske Changgu, i gåafstand fra stranden og tæt på barer... Læs mere
 • aug23

  NYHED: Surfcamp i Marokko

  Hos KILROY elsker vi surfing og alt hvad det indebærer. Så derfor er vi klar med endnu en fed destination til vores populære surf camps. Udover vores surf-pakker i

  Australien Portugal Costa Rica Sri Lanka USA El Salvador Sydafrika - kan du nu pakke surf-tasken og rejse mod surfing i Marokko.

  Taghazout Surfecampen ligger i byen Taghazout, ca.... Læs mere
 • aug10

  Surf's up! - Spar 15%

  Tag med KILROY på Surf Camp i Portugal På grund af dens geografiske placering er Ericeira i Portugal velsignet med de seriøst lækreste dønninger en surfer kunne tænke sig. Med mere end 20 velkendte surf spots gør det til et af europas bedste og fedeste surfing destinationer.
    Kunne du tænke dig at blive en prof surfer? Tag på Surf Camp og nyd "surfer" livet under solen, p... Læs mere
 • aug08

  Nepal Foredrag - AFHOLDT

  Nepal - Landet med de mange kontraster! Tag med på en rejse gennem de snedækkede bjergtoppe i Himalaya, fantastiske trekkingruter, fascinerende naturparker og oplevelser i verdensklasse. Nepal har i bogstavelig forstand mange højdepunkter og skarpe kontraster, for selv om landet er blandt verdens fattigste, rummer landet en fantastisk rigdom på såvel kultur som natur.

  ... Læs mere
 • aug02

  Cuban Adventure med KILROY

  Cigarernes hjemland under dine fødder. Oplev det historiske Cuba på denne rundrejse med lokal rejseleder, hvor I besøger det vestlige Cuba. Nyd Vinãles dalen til fods, på cykel eller på hesteryg. Udover det fantastiske landskab huser området en del cigarfabrikker, hvor der naturligvis er mulighed for at smage på én af landets helt store trækplastre. Der bliver og... Læs mere
Kontakt