• sep20

  Canada Foredrag AFHOLDT

  Kom til foredrag og tag med på en fantastisk tur til de canadiske provinser British Columbia og Alberta, for at høre hvad dette fantastiske område har at byde på.

  Vi skal på roadtrip, dykke ved Vancouver Island, møde de vilde dyr, til ægte canadisk rodeo og se den enestående og bjergrige natur.

  Vi starter i Albertas berømte nationalparker Banff og Jasper. Her skal vi vandre, river-rafte og campere i naturen. Vi skal opleve ægte vildmark på hesteryg i 12 dage i British Columbias nordøstlige hjørne, hvor der er stor kontrast til storby-atmosfæren i Vancouver, en af Canadas smukkeste storbyer.

  Turen går også til Vancouver Island, som er kendt for en en helt utrolig kyststrækning, masser af skove og høje bjerge. Der er gode chancer for at se bjørne, elge samt hvaler og søløver. Vi slutter af med Stampede, et af verdens største Rodeo Shows i Cal... Læs mere
 • sep13

  Transmongolske Jernbane - Foredrag AFHOLDT 18. okt. og 25. okt.

  Bemærk: ny dato for foredraget i Odense: 25. oktober!

  Kom med på en fortryllende rejse med toget fra Skt. Petersborg - Beijing, hvor sjælen kan nå at følge med, mens vi roligt kører de næsten 9.000 km. igennem byer, skove, bjerge, stepper og golde ørkenlandskaber.

  Vi stopper bl.a. ved verdens største fe... Læs mere
 • sep07

  USA med Trek America Foredrag AFHOLDT - 1. december

  Mød vores rejsekonsulent Marie USA er landet med de store drømme, men det er ikke kun drømmene der er store i USA. Størrelsen på alt i dette land er ganget med ti. Alt lige fra maden, bilerne, butikkerne, menneskerne, naturen og de store vider. Alt i dette land er kæmpe, og det er også her du kan få en kæmpe oplevelse.

  USA ti... Læs mere
 • sep07

  Peru, Bolivia & Ecuador Foredrag AFHOLDT 4. & 6. okt

  Mød vores rejsekonsulent Casper Peru er mange ting. Det er byer med kolonial arkitektur og storslåede pladser, stadig ukendte befolkninger i Amazonas og en 3000 km. lang sandstrand ned til Stillehavet. Det er farvestrålende indfødte, helstegte marsvin og resterne af inkariget. Det er verdens største fusionskøkken, små peñas med kreol... Læs mere
 • sep05

  Thailand & Laos Foredrag AFHOLDT 27. september

  Laos - Asiens åndehul Hør hvorfor Laos er et af de mest uspolerede og indbydende steder i Asien. Landet rummer en særlig autencitet, overdådig natur, smukke vandfald og bjerge samt unikke landsbyer med en fantastisk gæstfrihed.

  Tag med på en inspirerende rejse til Laos, der er ensbetydende med masser af unikke oplevelser i dette speciell... Læs mere
Kontakt