• okt31

  KILROY sender kondomer til afrika

  I et nyt samarbejde med Sex & Samfund giver KILROY dig mulighed for at hjælpe unge teenagepiger i Afrika. Det sker via Facebook-kampagnen 'Klik et Kondom'.

  Knuste drømme KILROY er gået sammen med Sex & Samfund om en ny international kampagne 'Sign of Life', der sætter fokus på teenagegraviditeter i Afrika. For det er ikke malaria, de fleste afrikanske teenagepiger dør af. Eller sult for den sags skyld. De unge piger mellem 15 og 19 år dør af komplikationer i forbindelse med graviditet, fødsel og illegale aborter.

  Manglende adgang til prævention er en af grundene til, at mange afrikanske teenagepiger bliver gravide uden at ønske det. Hvis de overhovedet er så heldige at overleve graviditeten, vil en stor del af dem ikke komme tilbage til skolen og ikke får den uddannelse og den fremtid, de har drømt om.

  Du kan gøre en forskel... Læs mere
 • okt29

  Road trips i Californien

  Californien er kendt som USA's "Golden Coast" og med god grund; Highway 1, nok verdens mest berømte kyststrækning, går hele vejen fra San Diego i syd til Canadas grænse mod nord. Ruten byder på de smukkeste landskaber langs vandet og de behagelige temperaturer året rundt gør at destinationen egner sig perfekt til en road trip.

  Besøger du Californien er det e... Læs mere
 • okt28

  Frivilligt arbejde med pingviner

  Har du lyst til at hjælpe og rehabilitere pingviner i Sydafrika? Nu har du chancen for at lære mere om disse fascinerende fugle og arbejde tæt på afrikanske pingviner, som stadig er en truet dyreart.

  Havet rundt om Cape Town er desværre stærkt udsat for oliespil, hvilket betyder forurening og dårlige levevilkår for truede søfugle, som bl.a. k... Læs mere
 • okt13

  Australien foredrag AFHOLDT

  Update: Dette foredrag er nu lukket for tilmeldinger.

  Kom til gratis foredrag om Australien - et land med uendelige mange oplevelser i form af skydiving, dykning, snorkling, hiking, sightseeing og ikke mindst en destination med alsidig natur og fantastiske muligheder for at arbejde og blive super dygtig til at surfe!

  Mange førstegangsrejsende til denn... Læs mere
Kontakt