Frivilligt arbejde med pingviner

Frivilligt arbejde med pingviner

Har du lyst til at hjælpe og rehabilitere pingviner i Sydafrika? Nu har du chancen for at lære mere om disse fascinerende fugle og arbejde tæt på afrikanske pingviner, som stadig er en truet dyreart.

Havet rundt om Cape Town er desværre stærkt udsat for oliespil, hvilket betyder forurening og dårlige levevilkår for truede søfugle, som bl.a. kappingvinen som lever og svømmer langs kysten af det sydlige Afrika. På grund af forurening og klimaændringer bliver pingviner mere og mere sårbare, og vil uden menneskelig hjælp højst sandsynlig stå ovenfor udryddelse.

Projektet, som du kan blive en del af, arbejder med de nødvendige indgreb der skal til for at give næring og redde disse truede pingviner og andre søfugle i nød. Frivillige involveres i det daglige arbejde, som bl.a. indbefatter at vaske dyrene rene for olie, madning og rengøring af fuglenes faciliteter.

Denne organisation blev etableret i 1968 og tager sig af over 83.000 søfugle. Pålagt af den Sydafrikanske regering har dette projekt ansvaret for rehabilitering af syge, skadede og forladte fugle. Selve organisationen er bedst kendt for sit succesfulde arbejde med de afrikanske pingviner, men inkludere også arbejde med måger, skarve, pelikaner og albatrosser.

Med en stab bestående af 10 personer, hvoraf kun fire arbejder hands-on med  fuglene på daglig basis, taler behovet for frivillige for sig selv.

Inkluderet:

  • Overnatning hos værtsfamilie
  • Transfer ved ankomst
  • 3 dage m. informationsmøder i Cape Town
  • 2 daglige måltider (frokost og middag)
  • Alt papirarbejde, placering og kontakt med organisationen
  • Egen supervisor under opholdet
  • Månedlig donering til projektet
  • Sydafrikansk SIM-kort (kontantkort)

OBS! Vær opmærksom på at flybilletten tur/retur til Cape Town ikke er inkluderet i prisen.

Ønsker du mere information om projektet?
Kontakt os

 

pingvin-1

pingvin-2

pingvin-4

pingvin-5

Relaterede indlæg
Kontakt