• dec24

  Vinder af en rejse til Kenya

  Så er vinderen af KILROYs store Facebook Quiz 2012 fundet! Den heldige vinder skal på en rejse for 2 personer til Kenya inklusiv 6-dages safarirejse.

  Vinderen er: Line Skougaard fra Silkeborg

  Vinderen er kontaktet.

  Glædelig jul og godt nytår til alle!

  Det er en fed og fascinerende følelse når du kommer helt tæt på natur og dyreliv og oplever verden med alle sanserne åbne.

  Safariture i Kenya kan arrangeres lokalt eller bookes hjemmefra. Nogle ture, for eksempel dem med Kenya Wildlife Safari, tilbyder 6-dages ture, der også kommer forbi andre 'hot-spots' med spændende dyreliv: Lake Naivasha og Lake Nakuru. Her kan du ikke undgå at støde på flodheste og lyserøde flamingoer i store flokke, og kommer du også forbi anbefalelsesværdige Amboseli, vil du se horder af elefanter. Her, på områdets store åbne sletter og sumpe, vi... Læs mere
 • dec21

  Rejs til Nordamerika med British Airways

  British Airways har et enestående rutenetværk i Nordamerika og tager dit til de største destinationer i USA og Canada. Gå shop amok i New York, tag på fiskemarket i Seattle, nyd strand- og nattelivet i Miami eller spot stjerner i Hollywood.

  Drømmer du om en rejse til USA eller Canada, er det en god idé at gå i gang med planlægningen i ... Læs mere
 • dec12

  Rejseforedrag: Mexico & Cuba

  Tag med vores rejsekonsulent Jonas, på et fantastisk eventyr gennem Cuba og Mexico.

  Farverige Cuba
  Fra det gamle Havana bevæger vi os til Veradeo og Trinidad, hvor der venter solrige strande og brusende vandfald, samt udflugt på hesteryg og orkan i Vinales dalen.   Mexico
  Fra Cuba tager vi til festrige Cancun i Mexico, o... Læs mere
 • dec03

  Campervan i USA

  En campervan eller motorhome giver dig følelsen og oplevelsen af ultimativ frihed på din rundrejse i USA og Canada. Alle nødvendigheder er om bord og du skal ikke bekymre dig om at finde lokal transport eller overnatning. Du får din lejebil og et hotel i ÉN pakke!

  Vores rejsekonsulenter har her på siden foreslået deres favoritruter og fundet de bedste priser på flybillette... Læs mere
 • nov27

  Fiji - Where happiness finds you

  Hvis du vil nyde livet uden stress og bekymringer under varme himmelstrøg - så rejs til Fiji. Denne bounty øgruppe skaber rammerne for det perfekte paradis for dem der vil svømme, snorkle eller dykke - eller bare slappe af på de smukkeste, hvide sandstrande.


  Øerne Byen Nadi ligger på øen Viti Levu, den største af de mere end 300 øer beliggende i denne smukke del a... Læs mere
 • nov25

  Cykelleje i New York

  Oplev byen over alle byer, som du aldrig har set den før! En cykeltur i New York giver dig frihed, fleksibilitet og mulighed for at opleve Manhattans unikke bydele, dine favoritbutikker og seværdigheder.

  Glem alt om overfyldte subways, trafikpropper og bussæder; grib i stedet dit kamera, cykel og hjelm - og lommepenge, og brug i stedet tiden på at opleve byen de... Læs mere
 • nov23

  Tåber På Eventyr – Nu på DVD

  Tåber På Eventyr - en vidunderlig rejse rundt i verden med eventyr, udfordringer og enestående kulturoplevelser.

  På DVD'en TÅBER PÅ EVENTYR, som netop er udkommet, kan du se evighedsteenagerne, stand-upperen Karsten Green og rapperen Michael Jøden.

  De lever livet i Danmark som nogle ansvarsløse drengerøve med druk, damer og fester. Men nu har de f... Læs mere
 • nov07

  Qatar Airways - 3 dages super tilbud

  Qatar Airways har netop sat hele verden på udsalg! Spar helt op til 35% på din flybillet, hvis du booker mellem d. 7-9. november 2012.

  Grib chancen for at opnå en enestående rabat på din flyrejse. Med over 100 destinationer på tilbud bliver det svære blot at vælge! Se et udvalg af destinationer på tilbud nedenfor og husk at kontakte vores rejsek... Læs mere
 • nov05

  Rejseaften: Australien & New Zealand 16/11

  KILROY inviterer til rejseaften om Australien & New Zealand d. 16. november kl. 18:30

  Vi får besøg af Aaron fra vores leverandør Top Deck, som vil give hans bedste tips og tricks til en oplevelsesrig rejse i Australien og New Zealand.

  Med hans store rejseerfaring "Down Under" vil han livligt fortælle om New Zealands smukke lan... Læs mere
 • okt01

  Namibia - Uendelige horisonter

  Namibia er et af Afrikas smukkeste lande, så er du på jagt efter spændende dyreliv og enestående natur, er dette den rigtige destination for dig.

  Se alle vores oplevelser i Namibia.

  Vil du have mest mulig ud af din rejse? Den bedste måde er at kombinere naturoplevelser og safari med kultur og traditionel lokal livsstil på en af vores oplevelsesture.

  E... Læs mere
Kontakt