• jan26

  Rejseforedrag om New Zealand - AFHOLDT

  New Zealand - Landet der har det hele!
  Tag med på en rejse gennem snedækkede bjergtoppe, fascinerende naturscenarier, hæsblæsende andrenalin kicks og oplevelser i verdensklasse.

  New Zealand har i bogstavelig forstand utroligt meget at byde på, for selv om landet ligger helt for sig selv i det mest sydøstlige hjørne af verden, rummer landet en fantastisk rigdom på såvel kultur som natur.

  Kom og få en smag på fantastiske New Zealand sammen med vores rejsekonsulent Michael, der medlevende og inspirerende vil berette om et land med utrolige naturscenerier og kulturelle skatte, der for de fleste bliver en mindeværdig oplevelse for livet. Dét er New Zealand. Landet der både er mytisk og magisk, et sted det er svært ikke at blive draget af og vende tilbage til.

  Tid og sted Foredraget har fundet sted i København. Følg med her på siden for nye datoer.

 • jan25

  St Thomas, St Johan & USA

  Leder du efter den perfekte mulighed for at kombinere en fed storbyrejse med paradisstrande og turkisblåt hav? Caribien ligger tæt nok på USA til at rejsen der ned, let kan kombineres en rejse til en af USA's storbyer.

  En tur til St Thomas kan nemt kombineres med fastlandet USA og det er en rigtig god mulighed, for både at få storby, sol, strand og afslap... Læs mere
Kontakt