St Thomas, St Johan & USA

St Thomas, St Johan & USA

Leder du efter den perfekte mulighed for at kombinere en fed storbyrejse med paradisstrande og turkisblåt hav? Caribien ligger tæt nok på USA til at rejsen der ned, let kan kombineres en rejse til en af USA's storbyer.

En tur til St Thomas kan nemt kombineres med fastlandet USA og det er en rigtig god mulighed, for både at få storby, sol, strand og afslapning på én og samme ferie. Mange amerikanske flyselskaber har direkte forbindelser fra de større Amerikanske byer til eksempelvis St Thomas og der findes tilmed en del lavpris selskaber, som også flyver dertil.

St Thomas er ikke en decideret backpacker destination, da prisniveauet er relativt højt. Valutaen er USD, men man sparer tax'en. Man skal dog ikke lade sig skræmme af priserne, da man sagtens kan leje en bil og udforske øen på egen hånd, så man slipper for at betale for at komme rundt med taxa. Der er også mulighed for, at man kan handle ind i de lokale supermarkeder, så man ikke behøver at indtage alle måltider på restauranter. Maden er meget amerikaniseret tilsat frisk fisk og skaldyr.

Hele vejen rundt om øen finder man lækre strande, som er utrolig velholdte og mange af strandene har gode faciliteter samt livreddere. De fleste kommer til St Thomas for godt vejr og shopping. Al shopping er tax-free i modsætning til fastlandet og i Hovedstaden, Charlotte Amalie, kan der både købes designer ure, diamanter, spiritus og køleskabsmagneter. Øen bærer stadig præg af, at den har været under dansk indflydelse og mange af de gamle gader har danske navne. Dens beboere er meget præget af turismen og uanset hvor man kommer hen bliver man mødt med smil og åbne arme.

Hver dag sejler de store cruise skibe til øen og flere tusinder af turister er at finde på øen. Hvis man trænger til en lille pause fra alle disse mennesker, kan det varmt anbefales, at man tager en dagstur til naboøen St John, som ligger en halv times færgetur derfra. St John er den mest uspolerede ø i Dansk Vestindien og 2/3 af øen udgør nationalpark. De hvide sandstrande er populære blandt turister såvel som de lokale og også her er der gode faciliteter. Det kan også anbefales, at man tager sin egen lejebil med til St John, da det ellers kan være svært at komme rundt, med mindre man tager en taxa.

Brug Dansk Vestindien som en kombination med fastlandet eller som et stop på en længere rejse jorden rundt! Uanset hvad, er det en fantastisk smuk destination og strandene kommer helt sikkert ikke til at skuffe.

Tags: Caribien
Kontakt