• feb29

  Spar 40% - Buspas i New Zealand

  Med et buspas i New Zealand kommer du nemt og hurtigt rundt i alle afkroge af dette fascinerende land: oplev bungy jumping, skydiving, white water rafting, strande, smukke bjerge og en fascinerende kultur! New Zealand er storslået, og du vil med garanti blive dybt fascineret af dette smukke land og med et buspas undgår du bekymringer undervejs.

  Stray's buspas er et hop-on hop-off pas, der tager dig til alle de fede områder og afkroge: Cathedral Cove, Hot Water Beach, til originale fåre- og kvægfarme, rundt i Ringenes Herre universet og til ikke mindre end 7 nationalparker (inkl. Tongariro, Fiordland, Aoraki/Mt. Cook og Abel Tasman).

  Du er desuden sikret fede oplevelser undervejs, da denne transportform giver dig mulighed for at stoppe på strækningerne og opleve nogle af New Zealands fedeste aktiviteter.

  Læs mere om buspas i New Ze... Læs mere
 • feb23

  Sejl i det Kroatiske øhav

  Pak t-shirt, badetøj og tandbørste i din sommerrygsæk og hop på flyet til Kroatien, hvor en vintage motordreven sejlbåd, i træ, venter på at tage dig på et fantastisk sejlads rundt i det smukke Kroatiske øhav. Om bord venter ligesindede unge, under 35 år, bådens egen kok og tilhørende bar.

  Drømmer du om at opleve Sydeuropas varme sommerbriser fra en sejlb... Læs mere
 • feb14

  Rabat på Asien - Startpakker og overnatning

  Asien har det hele: gudesmukke strande, spændende religioner og kulturer, magiske jungler, et enestående dyreliv og en befolkning, der både er ekstremt stor og ekstremt fascinerende. Køb dit livs rejse til Asien nu og få rabat på bl.a. startpakker og overnatning.

  Koh Kood Beach Resort Book 1 overnatning og få den næste gratis. Dette smukke... Læs mere
Kontakt