• apr16

  Foredrag: Rejser Jorden Rundt AFHOLDT

  Drømmer du om at rive et par måneder eller mere ud af kalenderen og tage på dit livs rejse? Måske tage orlov fra arbejdet eller studiet, fremleje lejligheden og få besøgt alle de steder du drømmer om? Så tag det første skridt og kom forbi til vores foredrag, hvor vi vil guide dig gennem processen med at planlægge en større rejse og forsøge at besvare de spørgsmål vi oftest hører:

  Hvornår skal jeg rejse? Hvor skal jeg rejse hen? Hvad koster det? Hvordan kommer jeg rundt lokalt? Hvad skal jeg pakke? Hvordan holder jeg kontakt med Danmark? Vi når ikke at tale om alle de lande vi har rejst i, men vi vil gøre vores bedste for at nå et smut omkring alle kontinenterne.

  Lad vores Jordenrundt-eksperter Danni og Kim inspirere dig til din kommende rejse jorden rundt til foredraget i København og Odense.

  Vil du vide mere o... Læs mere
 • mar09

  Vind en dykkerrejse til Dahab

  Nord for Dahab, beliggende mellem ørkenbjerge og åbent hav, ligger Ras Abu Galoum. For at komme til dette øde og beskyttede område, skal du køre gennem bjergene eller du kan tage den direkte og meget kortere rute langs kysten på ryggen af ​​en kamel! Vælger du mulighed nummer 2 er du sikret en oplevelse for livet.

  Start med at læsse din kame... Læs mere
 • mar05

  Flyv billigt til Afrika - med Air Namibia

  Namibia i den sydvestlige del af Afrika er et meget smukt og uspoleret land med et imponerende dyreliv og vidunderlige naturscenerier. Her kan den rejsende leve sine længsler efter det ægte Afrika ud. Flyv netop nu billigt til Afrika og Namibia med KILROY travels og Air Namibia.

  I Namibia har man fantastiske muligheder for at kombinere natur- ... Læs mere
Kontakt