• nov25

  Cykelleje i New York

  Oplev byen over alle byer, som du aldrig har set den før! En cykeltur i New York giver dig frihed, fleksibilitet og mulighed for at opleve Manhattans unikke bydele, dine favoritbutikker og seværdigheder.

  Glem alt om overfyldte subways, trafikpropper og bussæder; grib i stedet dit kamera, cykel og hjelm - og lommepenge, og brug i stedet tiden på at opleve byen der aldrig sover. Book cykelleje i New York gennem KILROY.

   

  Vil du vide mere om cykelleje i New York? Kontakt vores rejsekonsulenter og få hjælp til planlægning af din rejse. • nov23

  Tåber På Eventyr – Nu på DVD

  Tåber På Eventyr - en vidunderlig rejse rundt i verden med eventyr, udfordringer og enestående kulturoplevelser.

  På DVD'en TÅBER PÅ EVENTYR, som netop er udkommet, kan du se evighedsteenagerne, stand-upperen Karsten Green og rapperen Michael Jøden.

  De lever livet i Danmark som nogle ansvarsløse drengerøve med druk, damer og fester. Men nu har de f... Læs mere
 • nov07

  Qatar Airways - 3 dages super tilbud

  Qatar Airways har netop sat hele verden på udsalg! Spar helt op til 35% på din flybillet, hvis du booker mellem d. 7-9. november 2012.

  Grib chancen for at opnå en enestående rabat på din flyrejse. Med over 100 destinationer på tilbud bliver det svære blot at vælge! Se et udvalg af destinationer på tilbud nedenfor og husk at kontakte vores rejsek... Læs mere
 • nov05

  Rejseaften: Australien & New Zealand 16/11

  KILROY inviterer til rejseaften om Australien & New Zealand d. 16. november kl. 18:30

  Vi får besøg af Aaron fra vores leverandør Top Deck, som vil give hans bedste tips og tricks til en oplevelsesrig rejse i Australien og New Zealand.

  Med hans store rejseerfaring "Down Under" vil han livligt fortælle om New Zealands smukke lan... Læs mere
Kontakt