• dec24

  Vinder af en rejse til Kenya

  Så er vinderen af KILROYs store Facebook Quiz 2012 fundet! Den heldige vinder skal på en rejse for 2 personer til Kenya inklusiv 6-dages safarirejse.

  Vinderen er: Line Skougaard fra Silkeborg

  Vinderen er kontaktet.

  Glædelig jul og godt nytår til alle!

  Det er en fed og fascinerende følelse når du kommer helt tæt på natur og dyreliv og oplever verden med alle sanserne åbne.

  Safariture i Kenya kan arrangeres lokalt eller bookes hjemmefra. Nogle ture, for eksempel dem med Kenya Wildlife Safari, tilbyder 6-dages ture, der også kommer forbi andre 'hot-spots' med spændende dyreliv: Lake Naivasha og Lake Nakuru. Her kan du ikke undgå at støde på flodheste og lyserøde flamingoer i store flokke, og kommer du også forbi anbefalelsesværdige Amboseli, vil du se horder af elefanter. Her, på områdets store åbne sletter og sumpe, vi... Læs mere
 • dec21

  Rejs til Nordamerika med British Airways

  British Airways har et enestående rutenetværk i Nordamerika og tager dit til de største destinationer i USA og Canada. Gå shop amok i New York, tag på fiskemarket i Seattle, nyd strand- og nattelivet i Miami eller spot stjerner i Hollywood.

  Drømmer du om en rejse til USA eller Canada, er det en god idé at gå i gang med planlægningen i ... Læs mere
 • dec12

  Rejseforedrag: Mexico & Cuba

  Tag med vores rejsekonsulent Jonas, på et fantastisk eventyr gennem Cuba og Mexico.

  Farverige Cuba
  Fra det gamle Havana bevæger vi os til Veradeo og Trinidad, hvor der venter solrige strande og brusende vandfald, samt udflugt på hesteryg og orkan i Vinales dalen.   Mexico
  Fra Cuba tager vi til festrige Cancun i Mexico, o... Læs mere
 • dec03

  Campervan i USA

  En campervan eller motorhome giver dig følelsen og oplevelsen af ultimativ frihed på din rundrejse i USA og Canada. Alle nødvendigheder er om bord og du skal ikke bekymre dig om at finde lokal transport eller overnatning. Du får din lejebil og et hotel i ÉN pakke!

  Vores rejsekonsulenter har her på siden foreslået deres favoritruter og fundet de bedste priser på flybillette... Læs mere
 • nov27

  Fiji - Where happiness finds you

  Hvis du vil nyde livet uden stress og bekymringer under varme himmelstrøg - så rejs til Fiji. Denne bounty øgruppe skaber rammerne for det perfekte paradis for dem der vil svømme, snorkle eller dykke - eller bare slappe af på de smukkeste, hvide sandstrande.


  Øerne Byen Nadi ligger på øen Viti Levu, den største af de mere end 300 øer beliggende i denne smukke del a... Læs mere
Kontakt