• feb19

  Det ægte Zanzibar

  Zanzibar er for mange synonymt med strand, palmer og badeferie. Paradisøen byder bestemt også på disse muligheder, men den lille ø ud for Tanzanias kyst er så meget mere end det! Dette er en personlig beretning om min oplevelse af Zanzibar da jeg besøgte øen i jagten på en autentisk oplevelse.

  Påklædning og kultur Når man går rundt inde på selve øen er det meget vigtigt at have respektabelt tøj på. Hav altid tildækkede skuldre og ben. Shorts og bikinitop går altså ikke - medmindre du ønsker meget ubehagelige blikke! Manglende tildækning signalerer mangel på respekt, så husk lige en t-shirt og lange bukser/nederdel med i tasken hvis du vil direkte fra stranden og ind til øen.

  Moské og kirke i fredelig sameksistens? I hovedstaden Stone Town, med sine snævre, smalle gader, vil du blive mød af et sjældent syn: En moské og en kirke står i al sin pragt... Læs mere
 • feb18

  New Zealand for backpackers

  Af Lasse
  En rejse til New Zealand vil give dig tonsvis af fantastiske oplevelser omgivet af smuk natur med masser action til backpackers og andre unge rejsende: bungy jumping, faldskærmsudspring, white water rafting og meget meget mere! Omgivelserne er storslåede og du vil med garanti blive dybt fascineret af dette fantastiske land!

 • feb08

  Adventurerejser med unge over hele verden

  KILROY er eksperter i adventurerejser med andre unge, og vi kan opfylde dine drømme om eventyr, adventure og oplevelser over hele verden med andre unge.

  Adventurerejser sammen med andre unge 18-25 år Leder du fx. efter en rejse fyldt med:

  sociale aktiviteter adventure surfing frivilligt arbejde dykning trekking frihed og a... Læs mere
 • feb06

  Frivilligt arbejde med dyr

  Kunne du tænke dig at arbejde frivilligt med vilde, eksotiske dyr i deres naturlige habitat, mens du er sammen med andre unge fra hele verden? Det kan du med KILROY! Læs mere om dine muligheder her.


  Hvilke dyr vil du arbejde med? Banker dit hjerte for de udrydningstruede havskildpadder? De sjove pingviner der ligner små mænd i uniform? Vil du prøve... Læs mere
 • feb05

  Rejseforedrag: USA & Canada

  Planlægger du en rejse til USA eller Canada? Så bør du ikke gå glip af det spændende rejseforedrag med vores rejsekonsulent Mette (yep, det er den smukke pige på billedet ovenfor). Mette vil fortælle om sin personlige rejse gennem Nordamerika.

  USA unplugged Mette vil først tage dig på en rejse gennem Californien. Fra de trendy steder at bo og shoppe og d... Læs mere
 • feb01

  Road trip i Sydafrika

  Ønsker du frihed og uafhængighed på din rejse til Sydafrika? Drømmer du om selv at bestemme dit næste stop, din rejserute og ikke mindst hastigheden? Et road trip i Sydafrika giver dig alt dette og meget mere. Find inspiration til dit road trip i Sydafrika her.

  Storby, natur, vin & hvaler Start din rejse i vidunderlige Cape Town med alt hvad storby-hjertet be... Læs mere
Kontakt