Adventurerejser med unge over hele verden

Adventurerejser med unge over hele verden

KILROY er eksperter i adventurerejser med andre unge, og vi kan opfylde dine drømme om eventyr, adventure og oplevelser over hele verden med andre unge.

Adventurerejser sammen med andre unge 18-25 år

Leder du fx. efter en rejse fyldt med:

  • sociale aktiviteter
  • adventure
  • surfing
  • frivilligt arbejde
  • dykning
  • trekking
  • frihed og afslapning på strande
  • sammen med andre unge?

Måske du har et par uger fri i din sommerferie og gerne vil opleve et kontinent eller to sammen med andre unge. Det kan du med Explorers' Club.

Explorers' Club er KILROYs helt nye rejsekoncept for unge mellem 18 og 25 år som drømmer om at rejse sammen med en gruppe af andre unge danskere i samme aldersgruppe i et par uger eller få måneder. Under hele rejsen er der en rejseleder og adventurerejserne indeholder de fedeste aktiviteter såsom dykning, surfing, frivilligt arbejde, adventure og trekking. Inden afrejse deltager du i infomøder og får alle de nødvendige informationer fra KILROY, du møder de andre unge der skal med på rejsen og får venner for livet.

Se vores fede teaser om hvad du kan opleve på en rejse med Explorers' Club:

Mere om Explorers' Club
Take me there!

 

Adventurerejser for alle aldre

KILROY arrangerer også adventurerejser for andre aldersgrupper over hele verden som ikke nødvendigvis kun er med andre unge danskere. På vores adventureture over hele verden er du sikker på at undgå brugte lommetørklæder og dansktop musik. Du kommer udenfor de nedtrådte stier ("off the beaten track") og oplever steder hvor andre rejsende ikke nødvendigvis kommer hen.

KILROY kan hjælpe dig med at arrangere adventurerejser over hele verden fx.

Verden er din, og du skal blot fortælle os om dine ønsker, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at sammensætte DIT drømmeeventyr og adventurerejse.

Adventurerejser for alle aldre
Take me there!

 

Autentiske rejseoplevelser med KILROY

Hos KILROY ved vi at drømmerejsen handler om meget mere end hvor du kommer hen - den fantastiske tur du aldrig glemmer er lige så høj grad udgjort af dem du rejser sammen med! Derfor specialiserer vi os i grupperejser for unge - så bliver du ikke fanget i en bus med folk der kunne have gået i skole med dine bedsteforældre.  

Uanset hvor rejsen går hen, og hvilken transportform du rejser rundt i, kan du være sikker på, at du på KILROYs oplevelsesrejser for unge kommer til at rejse sammen med andre jævnaldrende - faktisk har vi aldersbegrænsinger på langt de fleste af vores ture! Derudover har vi maksimum antal deltagere på hver tur, da vi ikke ønsker at stuve folk sammen som sild i en tønde. Vores grupperejser for unge kombinerer på den måde individuel adventure men det sjove, sociale og sikkerheden ved at rejse i en gruppe! Vores rejseledere er i de fleste tilfælde lokale, og alle er unge, afslappede og karismatiske.  

Ingen propfyldte charterbusser

Vi gider ikke propfyldte charterbusser og kunstige forestillinger sat op for turister, og vi ved, at det gør du heller ikke. Temaet for vores grupperejser - uanset destination - er at oplevelserne skal være virkelige og autentiske. Når du indtager verden sammen med os kan du være sikker på at du får set den ægte side af destinationen og får unikke oplevelser for livet!

Hvad brænder du for?

Er du til adrenalinsus i junglen, dykning dybt under havets overflade, trek i bjergene, fremmed kultur eller en kombination? Med KILROY kan du opleve det hele! Vores rejsekonsulenter er alle rejsejunkies med masser af personlig erfaring fra udlandet. Vi står klar til at hjælpe dig med at planlægge dit livs rejse!

Har du fået tændt din rejsegnist? Så tjek lige nogle af vores fede adventurerejser over hele verden.

Er du klar?
Rejsen starter her!

 

Relaterede indlæg
Kontakt