Road trip i Sydafrika

Road trip i Sydafrika

Ønsker du frihed og uafhængighed på din rejse til Sydafrika? Drømmer du om selv at bestemme dit næste stop, din rejserute og ikke mindst hastigheden? Et road trip i Sydafrika giver dig alt dette og meget mere. Find inspiration til dit road trip i Sydafrika her.

Storby, natur, vin & hvaler

Start din rejse i vidunderlige Cape Town med alt hvad storby-hjertet begærer. Byen med en af de smukkeste beliggenheder i verden, er omgivet af hvide sandstrande og frodige bjerge. Du finder et væld af aktiviteter som bl.a. township besøg, frivilligt arbejde med pingviner eller hvidhajer, kitesurfing, shopping og meget mere. Glem ikke at nyde en middag og udsigten på en af de fantastiske restauranter ved havnefronten.

Video om rejsen med buspas i Sydafrika

Når du har fået nok af storbyen og trænger til åbne sletter, frisk luft og afslapning venter Sydafrikas berømte vinområder kun få timers kørsel fra Cape Town. Besøg bl.a. Stellenbosch og Franschoek der med sine vingårde beliggende i smukke dale og bjergområder, byder på vinsmagning og madoplevelser i verdensklasse.

Dykke med hajer

Se videoen om dykning med hajer foroven.

Vend snuden mod kysten når du trænger til havduft og vandaktiviteter. Byen Hermanus ligger smukt ved kysten og byens helt store trækplaster er de sydlig rethvaler, der flokkes til området i den sydlige halvkules vinter- og forårsmåneder. Her er desuden mulighed for at dykke med hajer, også kendt som cagediving, med de berygtede hvidhajer. KILROY tilbyder også cagediving med hajer. Hør mere hos vores rejsekonsulenter.

Lad rejsen gå videre mod Mossel Bay evt. med stop i Swellemdam og Oudtshoorn, hvor sidstnævnte giver dig mulighed for at opleve ægte Sydafrikanske strudsefarme - ja du kan sågar ride på en struds! Ved kystbyen Mossel Bay starter den berømte og smukke "Garden Route" som tager dig langs en af verdens flotteste kyststrækninger. Glem ikke at gøre stop i bl.a. Plettenberg Bay, hvor verdens højeste bungyjump fra en bro giver dig dagens adrenalin sus. Også surfbyen Jeffreys Bay kan anbefales for surf entusiasterne og deres tilhængere. Læs mere om surfing i Sydafrika.

Rejsen fra Cape Town til Port Elizabeth kan gøres på omkring 14 dage - 3 uger, så har du både tid til afslapning og mulighed for at stoppe lige hvor du har lyst. Læs mere om billeje i Sydafrika.

Oplevelser i Sydafrika

 

Relaterede indlæg
Kontakt