Working Holiday i Canada

Working Holiday i Canada

Kunne du tænke dig et job i Canada? Et job, der kombineres med en fritid på pisterne hvor du øver dig i at stå på ski eller snowboarding? I artiklen her kan du læse om dine muligheder for at komme på Working Holiday i Canada. Vi garanterer dig en kontrakt af 4-6 måneders varighed - ellers får du pengene retur!

Hvilket slags job kan jeg få?

KILROY hjælper dig afsted på dit drømmeophold i samarbejde med vores partner, Working Holiday Club. Du kan arbejde indenfor detail, udlejning, skiskoler, centrale reservationer, lift/base administration og restaurationsbranchen. Uanset hvad du helst vil arbejde med, får du grundig oplæring, et sted at bo, god løn, medarbejder rabatter, liftkort og invitationer til utallige sociale events og fester.

Hvorfor Working Holiday i Canada?

Working Holiday i Canada giver dig konkrete kompetencer: du kan øve dig på dit engelske eller dit franske, du opnår praktisk erhvervserfaring du kan skrive på dit cv, og daglig træning på pisterne vil gøre dig til en mester i kunsten at stå på ski eller snowboard! Derudover vil du udvikle dig som person, få oplevelser du aldrig vil glemme og nye venner fra hele verden. Ikke dårligt, vel?

Hvad er inkluderet?

  • Allerede aftalt job med 4-6 måneders kontrakter - eller pengene retur!
  • Booking af jobsamtale med et canadisk resort
  • Visa assistance
  • Hjælp til bolig, overnatning og Social Insurance Number
  • Liftkort til resortet
  • Canadisk SIM-kort
  • 1 GRATIS nat på Samesun Hostel (Vancouver, B.C eller Banff)
  • Store rabatter i resortets butikker, leje af udstyr samt mad og drikke
  • 24 timers support
  • 24-timers support fra Working Holiday Club kontoret i Vancouver

Vi tilbyder også hjælp til Working Holiday i New Zealand og Australien.

Video om Working Holiday i Canada

Vil du vide mere om Working Holiday i Canada?
Mere info

Working Holiday, Canada

Relaterede indlæg
Kontakt