• mar15

  New Zealand: Adrenalinsus i naturskønne omgivelser

  New Zealand er hjemsted for et væld af forskellige slags adrenalinsport. Bungyjump, White Water Rafting, Caving, Skydive, Hiking, Ice Climbing… Her findes det hele! Og som om det ikke var nok, så foregår det hele i nogle af de smukkeste omgivelser, man kan tænke sig. Herunder kan du læse lidt mere om nogle af de adrenalinsportsgrene New Zealand er mest kendt for, og hvor det er bedst at opleve!

  Bungy jump Verdens første kommercielle bungy jump fandt sted på New Zealand ved den berømte Katarau Bridge nær Queenstown. Her trives bungy kulturen stadig aktivt i dag, og der er næppe noget smukkere sted i verden at give sig i kast med det - hvis du da har overskud til at nyde den flotte udsigt for bare nerver!

  White water rafting White water rafting kræver holdarbejde og opmærksomhed. Man skal nemlig være helt i sy... Læs mere
 • mar07

  KILROY Run – første til lufthavnen vinder et rejsegavekort!

  Vil du deltage i et sjovt løb på knap 7 km og samtidig være med i konkurrencen om spændende præmier? Så læs med her!

  Ruten: Løbet KILROY Run den 10. April starter ved vores butik i det indre København (se efter de flotte unge mennesker i KILROY t-shirts) og slutter ved Kastrup Lufthavn, nærmere bestemt Løbebanen ved Gammel Kirkevej 92. ... Læs mere
 • mar07

  Mathilde fortæller: Working Holiday i Melbourne, Australien

  Vores egen rejsekonsulent Mathilde fortæller her om sin Working Holiday i Australien. Lad dig inspirere af hendes spændende oplevelser!

  Hvor og hvor længe boede du i Australien? Jeg boede 4 måneder i Melbourne hvoraf jeg arbejdede 2,5 måned. Det tog mig et stykke tid at finde arbejde. Jeg havde ikke en startpakke i Mel... Læs mere
 • mar07

  Trekking - en naturoplevelse for livet!

  Trek er en fantastisk oplevelse. Spørgsmålet er bare, hvor pokker skal man tage hen? Flere ting spiller en rolle, så som hvor længe du vil være væk, om der er en bestemt destination du vil opleve i kombination med dit trek, sværhedsgrad, årstid, og meget andet. Læs artiklen her og bliv klogere på trek!

  Hvor er det bedst at trekke? Trekking kan gøres rigtig mange... Læs mere
 • mar07

  Regler for deltagelse i KILROY Run

  Nedenfor finder du reglerne for at deltage i KILROY Run:

  1. Alle deltagere skal bruge fortov eller cykelsti, hvis muligt, samt følge den alment gældende danske færdselslovgivning.

  2. Der er ikke opstillet afspærring under løbet, derfor bedes der tages ekstra hensyn til trafikken, samt fodgængere og andre løbere.

  3. ... Læs mere
 • mar01

  Inspirationsaften 19. marts - eventyrlige New Zealand AFHOLDT

  Vi her i KILROY vil gerne invitere dig med til en eventyrlig aften med New Zealand som tema. Du vil blive taget på en spændende oplevelse med til det smukke land hvor optagelserne til Ringenes Herre fandt sted!


  Er du til adrenalinsus og aktive eventyr? Så er New Zealand helt klart destinationen for dig. Her fand... Læs mere
Kontakt