• apr29

  Sådan overtaler du dine forældre til at sponsorere din jordomrejse!

  Du vil gerne ud og opleve verden. Det forstår vi godt. Men kontoen er i lavvande og du tjener ikke kassen endnu. Hvad gør du så? Du prøver selvfølgelig at overtale dine forældre til at punge ud.

  Dit sødeste ansigt med store hundeøjne er måske ikke nok til at overtale dem til at sponsorere din jordomrejse? Bare rolig! KILROY er her for at hjælpe dig.

  Nedenfor serverer vi 10 hurtige argumenter du kan bruge overfor de gamle, når du skal overtale dem til at sponsorere din jordomrejse. 

  Du udvikler dig og bliver mere selvstændig af at stå på på egne ben i en fremmed kultur - de får dermed en mere moden søn/datter hjem! Du forbedrer dine sprogkompetencer. Få et arbejde, spar op og tilbyd at lægge noget af beløbet selv. Det viser at du er seriøs omkring din udlandsrejse. Påpeg, at de der har ... Læs mere
 • apr29

  ISIC Stories: Stine fra Valby

  Du ved måske hvad ISIC kortet er, og måske har du endda et selv som ligger og samler støv bagerst i pungen eller nede i skuffen, sammen med alle de andre kort du aldrig bruger. Hvis du mangler inspiration, så kan du her læse hvordan Stine fra Valby har brugt sit ISIC kort!

  Lidt om Stine Stine er 21 år, bor i Valby, men oprindeligt fra Holstebro. Ti... Læs mere
 • apr29

  Nu kan du dykke på Zanzibar med KILROY!

  Zanzibar er kendt for sit utroligt spændende dyreliv i havet. Her finder du fisk, havpattedyr og smukke koralrev i alle regnbuens farver. Dykning er en enestående mulighed for at komme i nærkontakt med den forundelige verden der befinder sig under havets overflade. Derfor er vi stolte af nu at kunne tilbyde dykkerture på Zanzibar! Læs om turene herunder og kontakt en rejsekonsulent for hjælp til booking af din drømmerejse:

 • apr15

  Årets bedste New Zealand tilbud! Få 3.500 kr. i rabat på din flybillet til New Zealand når du booker en oplevelsestur

  Hvad med en flybillet til New Zealand fra kun 6.380 kr.? Det er en rabat på 3.500 kr. fratrukket markedets billigste flybillet til New Zealand!

  Spar 3.500 kr. på din flyrejse til New Zealand. Det lyder som et catch! Hvad er betingelserne? For at opnå rabatten på 3.500... Læs mere
 • apr04

  Rejseforedrag: Antarktis

  Tag med Mirza på en spændende rejse til verdens ende... Dér hvor vinteren er -90 grader, hvor pingviner flokkes i tusindvis på evig is, og hvortil hvaler valfarter.

  Kom med på en sjælden rejse der er de færreste forundt - dér hvor verden kan være så stille at du kan høre dig selve tænke. Et sted på jorden der endnu er ubesejret og uberørt af mennesker.
  Læs mere
Kontakt