• maj21

  Vinderen af fotokonkurrencen er fundet

  Vinderen af vores store fotokonkurrence er fundet: STORT tillykke til Makia som er den glade vinder af et rejsegavekort på 10.000 for sit billede "Africa Whispers", som du kan se ovenfor.

  Hvorfor Makia vandt Konkurrencen gik ud på at få flest unikke stemme til sit billede. Stemmerne skulle i øvrigt overholde vores konkurrencebetingelser, som alle deltagere har skulle godkende for at deltage. Eksempelvis blev købte stemmer ikke regnet med. Makia´s foto havde de højeste antal unikke stemmer, dvs flest forskellige personer havde stemt på hendes billede. 

  Vi mener at Makia´s foto er super flot og hun er en velfortjent vinder! Vi ønsker et stort tillykke - vi glæder os til at høre, hvor hun vil rejse hen med sit rejsegavekort!

  Vi siger tak til alle der har deltaget i konkurrencen og for at i har delt jeres fa... Læs mere
 • maj21

  Rejseforedrag: Sydøstasien med Jonas

  Så er det snart tid til et nyt rejseforedrag - vores egen Jonas har været på rejse i 3 lande i sydøstasien; Thailand, Cambodia og Fillipinerne, som han vil fortælle om på 2 rejseforedrag i henholdsvis København og Odense. Læs mere om indholdet af foredraget herunder og meld dig til nederst på siden!

  Jungletrek, byliv og dykning i Thail... Læs mere
 • maj07

  Rejseberetning: Adventure og bounty-paradis i Mellemamerika!

  Vi disker op med en lækker rejseberetning fra Nanna og Jacob, der har været på rygsækrejse i Mellemamerika. Læs her om deres spændende oplevelser off the beaten track gennem Nicaragua, Costa Rica og Panama. Få tips, som rejsebøgerne ikke fortæller dig!

  I efteråret 2012 rev Nanna og Jacob fra København ... Læs mere
 • apr30

  Online chat: backpacking i hele verden

  Vil du rejse i udlandet, og er du fuld af spørgsmål? Så skal du komme til vores event: BACKPACKING I HELE VERDEN.

  Vores rejsekonsulent Jonas sidder klar ved tastaturet torsdag den 16. maj kl 19-20 på Facebook til at besvare dine spørgsmål omkring rejser i udlandet – hvad enten de drejer sig om visumregler, at finde de billigste fly... Læs mere
Kontakt