• jun28

  5 sjove grunde til at huske din rejseforsikring

  Forsikringssnak er bare kedelig, og ulykker på rejsen sker kun for naboen. Alligevel er det netop rejseforsikringen der kan være din redning hvis du mod alle odds skulle havne i en uheldig situation. Her får du 5 sjove, spiselige grunde til at huske den rejseforsikring:

  Det er meget sejere at blive fløjet med en helikopter ned fra Kilimanjaro frem for at kravle ned (med højdesyge). Når du bungy jumper, så er det så meget sjovere at vide, at hvis elastikken knækker, så kan du blive behandlet på hospitalet frem for af en suspekt medicinmand. Hvis du falder og brækker benet kan du med en afbestillingsforsikring ombooke din rejse, og tage drømmeturen når du er rask igen. At bestige Mount Everest er bare ikke det samme på krykker. Eksotiske madvarer fra det specielle lokale gadekøkken er mindre farligt,... Læs mere
 • jun25

  Hvad vil du have ud af dit sabbatår?

  Hvad skal du lave under dit sabbatår? Sabbatår er et omdiskuteret emne, men der er ingen tvivl om at du vokser som person og bliver mere moden og gearet til fremtiden ved at blive kastet ud i udfordringer og oplevelser. Så hvad venter du på?.... Du er ung og hele verden ligger for dine fødder.

  Men hvad skal du lave under dit sabbatår?... Læs mere
 • jun25

  Hvad er en overlandtur?

  Ønsker du at opleve en anderledes måde at rejse på bør du bestemt vælge en overlandrejse. Det hele handler om dig og andre eventyrlystne i et stort køretøj med andre rejseglade mennesker fra alle verdenshjørner. Vejene er sandsynligvis ikke særligt udbyggede, det er ikke engang sikkert at de består af grus. Mere "off the beaten track" kommer du ikke med et køretøj!
  ... Læs mere
 • jun17

  Grøntsager fra hele verden

  I dag er international ”eat your vegetables day”! Det forbinder de fleste nok med noget kedeligt; ”du skal spise dine grøntsager” har vi vel alle hørt på et eller andet tidspunkt i vores liv. Og så er det at spise grøntsager blevet forbundet med pligt. Det er en skam. Vidste du, at grøntsager kan være fascinerende, mærkelige og spændende? Her kan du læse om forsk... Læs mere
Kontakt